ewelina28
Dum Spiro Spero...
hej kochane przesyłam Wam pozdrowienia os Sergewny naszej kochanej jest zapracowana i jeszcze nie ma neta i nie ma jak pisać ale mieszka im sie super w nowym mieszkanku
Dzięki i pozdrów ją serdeczniście!!! :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej kochane przesyłam Wam pozdrowienia os Sergewny naszej kochanej jest zapracowana i jeszcze nie ma neta i nie ma jak pisać ale mieszka im sie super w nowym mieszkanku
pewnie ,ze satysfakcja jest ale jak juz plecy bola i wogole juz troche rozdraznieni jestesmy bo ledw wstaniemy i do pracydzis przycinanie ,wiec Tomi stwierdzil ,ze nie przydam Mu sie przy tym.Cześć Mamuśka :*
Super, że robota na finiszu!!!!!!!!!! Efekt wspólnej pracy pewnie satysfakcjonujący??!!!
I cudnego pobytu na Pomorzu, qrcze szkoda, że nie wyrwę chwilki na spotkanie....ale wiesz...mam chatę pełną gości, do tego praca itp.itd.
Wiatm Cie Marcepanek, Ewelino i Marylko przy porannej kawie!:-)
Jak Wam minął weekend?
MARCEPANEK,NAGAPALMA,MARYLKA,CZARNA,EWELINKA- witajcie kochane babeczki moje-jakze sie za Wami stesknilam
pewnie ,ze satysfakcja jest ale jak juz plecy bola i wogole juz troche rozdraznieni jestesmy bo ledw wstaniemy i do pracydzis przycinanie ,wiec Tomi stwierdzil ,ze nie przydam Mu sie przy tym.
a Ciebie rozumiem-wiem co to pelna chata ludzi
jak tam sofe-dowiezli jaką trzeba???