reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Czesc Ewelinko :*:* Ja jestem Agnieszka i również mi bardzo miło :*
Marylko - pozdrów ją i buziaczek dla niej :*

Wiatm Cie Marcepanek, Ewelino i Marylko przy porannej kawie!:-)
Jak Wam minął weekend?

marylka- pytałam znajoma, jest ubezpieczona w PZU, dostała 4000tys, niestety ma ubezpieczenie grupowe:-(Malapralinka zeskanowała warunki ubezpieczenia z Uniqa, nie wygląda to zle, nie wiem niestety czy ubezpieczają indiwidualnie.

Witaj Szczęśliwa:-)

pozdrawiam również resztę dziewczyn :-) nie zauważyłam Was, sorki.

Marcepanek - jutro wizyta? jak sie czujesz?

Ostatnia edycja:
Marylka bedzie ok :) Ja tylko czasami potrzebuje zeby mnie ktos powspieral, jak to miedzy babeczkami;-)
Nie przeszkadzaja mi jego wyjazdy ale smutno czasami jakos wieczorkami, ale jaka bedzie radocha jak wroci:-D

Czarna ciesze sie ze juz wszystko ok :)

Ewelinko p...pka przygotowana ;-)

Mamuska pamietamy Cie!!! Ta kartka w koncu chyba przyszla????:sorry2::happy:

o szczęsliwa - powróciłas do nas ... Jak tam zdrówko, widze, że fotkę usunęłaś, o jejku to juz 16 tydzien, ale ten czas leci ... pozdrawiam :happy:

MARCEPANEK,NAGAPALMA,MARYLKA,CZARNA,EWELINKA- witajcie kochane babeczki moje-jakze sie za Wami stesknilam:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Cześć Mamuśka :*
Super, że robota na finiszu!!!!!!!!!! Efekt wspólnej pracy pewnie satysfakcjonujący??!!!
I cudnego pobytu na Pomorzu, qrcze szkoda, że nie wyrwę chwilki na spotkanie....ale wiesz...mam chatę pełną gości, do tego praca itp.itd.
pewnie ,ze satysfakcja jest ale jak juz plecy bola i wogole juz troche rozdraznieni jestesmy bo ledw wstaniemy i do pracy:baffled::baffled:dzis przycinanie ,wiec Tomi stwierdzil ,ze nie przydam Mu sie przy tym.

a Ciebie rozumiem-wiem co to pelna chata ludzi:tak::dry:

jak tam sofe-dowiezli jaką trzeba???

JAEWA- dziekuje za kartke-doszla i stoi w kuchni:tak::-D

Kalamandyna - czesc :*
Nagapalma- nioo wróciłam :) zdrówko jak najbardziej ok jak nie ma upałów :p:p:pnioo leci czas to fakt sama jestem w szoku :) a jak u Ciebie kochana??

Ostatnia edycja:
MARCEPANEK,NAGAPALMA,MARYLKA,CZARNA,EWELINKA- witajcie kochane babeczki moje-jakze sie za Wami stesknilam:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

pewnie ,ze satysfakcja jest ale jak juz plecy bola i wogole juz troche rozdraznieni jestesmy bo ledw wstaniemy i do pracy:baffled::baffled:dzis przycinanie ,wiec Tomi stwierdzil ,ze nie przydam Mu sie przy tym.

a Ciebie rozumiem-wiem co to pelna chata ludzi:tak::dry:

jak tam sofe-dowiezli jaką trzeba???

Ja tez tęskniłam :*
Ale super, że juz jesteś!
Oj....toście sie napracowali, ale najwazniejsze, ża warto było :tak:
Wiesz, ja nie narzekam, że pełna chata gości, bo ja uwielbiam tłumy :-D:-D:-D:-D:-D żałuję tylko, że nie mogę im więcej czasu poświęcić, bo praca...praca...praca...:zawstydzona/y:
Sofę w końcu dowieźli...gites majonesssss....goście twierdzą, że baaaaaaaardzo wygodne, więc tym bardziej jestem zadowolona! Szkoda tylko, że to nie ja z P je ochrzcilismy, tylko "obce tyłki" :baffled::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Mama ciesze sie ze doszla kartka bo juz sie balam ze nie i bys mogla pomyslec ze nie wyslalam...:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry