reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć Mamuśka :*
Super, że robota na finiszu!!!!!!!!!! Efekt wspólnej pracy pewnie satysfakcjonujący??!!!
I cudnego pobytu na Pomorzu, qrcze szkoda, że nie wyrwę chwilki na spotkanie....ale wiesz...mam chatę pełną gości, do tego praca itp.itd.

Marcepanek, witaj :*

reklama
Oj....najwazniejsze, że sytuacja opanowana :tak: Bardzo się cieszę, że serduszko bije! Teraz będzie tylko dobrze! Oszczędzaj się i dbaj. Ugłaszcz brzusio od e-ciotki :-D:-D:-D:-D:-D Super nowinki!!!! Oby więcej takich...

dziękuje zaraz idę się położyć znowu przez jakiś czas nie będę zaglądać do was będzie mi tęskno za wami

jaewa: ja też nie lubie sama zasypiać jakoś nie moge sobie wtedy miejsca znaleść :(
cześć i czolem:tak:
jestem prawie wyspana ,zaraz bedziemy z Tomem robic docinki tego co zostalo do zrobienia przy tarasie i zapraszam wszystkie na Wielkie Otwarcie:tak:;-)

pozniej jedziemy kupic "ozdobne kamienie" zeby podsypac tuje przed domem a pozniej do Ikea.
a jutro wyjedzamy na Pomorze i wracamy w piatek-żeby spokojnie dzialac we wlasnym lóżku:-D:-D:-D:-D:-D

ide poczytac co tam od rana napisalyscie.

Pamietacie jeszcze starą matke?????:sorry2::-):-):-):-):-)
hej no ja tam matke pamiętam ale żeby była stara to sobie nie przypominam :):):):) ja tam taką matke laske kojarze :):):):) super że robota jusz na finiszu i że staranka we własnym łożu będą :)

dziękuje zaraz idę się położyć znowu przez jakiś czas nie będę zaglądać do was będzie mi tęskno za wami

Kochana, my tu będziemy o Tobie myślały i telepatycznie wspierały!!!!! Dbaj o siebie, bo teraz dzidzia i jej domek jest najwazniejszy!!!!!!!!! Będzie dobrze :* buziolki*

Idę kawkę zrobić, ktoś reflektuje???????????????

Ostatnia edycja:
czesc kochane :)
Spałam jak zabita mimo ze drzemałam popołudniu :):):)
pogoda u nas fatalna zachmurzone niebo zaraz zapewne bedzie lało .....
Aguś - kochana kuruj sie ładnie żeby sie nie pogorszyło ..... :*:*
Mama - pewnie że pamietamy i ja ci zaraz dam stara ty ty :*

mama - pamiętamy :-D
ewelinko - żeby było z kim w tym wyrku leżeć a tu dopiero w środę się przytulę :-(
czarna - to dobrze ze wsio już ok z maluszkiem :-) A ważniejsze jest maleństwo niż co innego więc sobie odpoczywaj :tak:

Spadam pranie powiesić bo jakoś się zebrać nie mogę i może coś porobię w domu chociaż jakoś weny nie mam i mi smutno :-( Dobrze ze Karola się bawi w swoim pokoju i nie miauczy :-( Wreszcie ma dostęp do wszystkich zabawek więc jest szczęśliwa.

marylka ,ewelinka witajcie :-)
czarna nasze kciuki i ~~~~~~ działają cuda.
Trzymaj się cieplutko i leż ,dużo odpoczywaj i dbaj o siebie i fasolkę.

Kochana, my tu będziemy o Tobie myślały i telepatycznie wspierały!!!!! Dbaj o siebie, bo teraz dzidzia i jej domek jest najwazniejszy!!!!!!!!! Będzie dobrze :* buziolki*

Idę kawkę zrobić, ktoś reflektuje???????????????

Idę sie położyc bo śpiąca jestem papa

ewelinko - żeby było z kim w tym wyrku leżeć a tu dopiero w środę się przytulę :-(

Nieważne kiedy....ważne, że masz do kogo się wtulić :tak: A zaległości nadrobicie w "tri miga" :-D:-D:-D

Witaj Szczęśliwa :*, chyba nie miałysmy jeszcze przyjemności - Ewelina jestem - miło mi :-D;-)
DJ_Czarna, papa, miłego wypoczynku :*

reklama
hej kochane przesyłam Wam pozdrowienia os Sergewny naszej kochanej jest zapracowana i jeszcze nie ma neta i nie ma jak pisać :( ale mieszka im sie super w nowym mieszkanku :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry