reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja tez tęskniłam :*
Ale super, że juz jesteś!
Oj....toście sie napracowali, ale najwazniejsze, ża warto było :tak:
Wiesz, ja nie narzekam, że pełna chata gości, bo ja uwielbiam tłumy :-D:-D:-D:-D:-D żałuję tylko, że nie mogę im więcej czasu poświęcić, bo praca...praca...praca...:zawstydzona/y:
Sofę w końcu dowieźli...gites majonesssss....goście twierdzą, że baaaaaaaardzo wygodne, więc tym bardziej jestem zadowolona! Szkoda tylko, że to nie ja z P je ochrzcilismy, tylko "obce tyłki" :baffled::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
EWELINA- dobre z tym ochrzczeniem:-D:-D:-D:-D:-D;-)
Mama ciesze sie ze doszla kartka bo juz sie balam ze nie i bys mogla pomyslec ze nie wyslalam...:-D
JAEWA- nie pomyslala bym tak-wiem ,ze musiala przebyc kawal swiata:szok::tak::tak:

czekalam na 4 przesylki i wszystkie doszly-zakupy od Marylki:tak:kartka od Ciebie:tak:Clo od Sorbusia:tak:i kolczyki od Sergeevny:tak:!!

SZCZESLIWA- dziekuje;-)kiedy teraz masz wizyte???
MARCEPANEK- no wlasnie -Ty masz jutro wizyte prawda???trzymamy &&&&&&&&&&&&& i prosze sie nie denerwowac:tak:wszystko bedzie si!!

MARY-BETH- hejka malutka:tak:;-)measz dola mowisz:sorry2:prosze-czekoladka albo krowka-poczestuj sie jednym i drugim i moze troche humor wroci:tak:

reklama
Ja Was tak tylko dzis podczytuję bo weny do pisania brak:((
Czekam na wieści od siostry i narazie denerwująca cisza... Nawet na pracy skupić się nie umiem... Ostatnia wiadomość to taka że jest bardzo źle:((

Przepraszam że nie poodpisuję.

Mamcia - 27 lipca mam wizyte :):):) wiec mam nadzieje ze teraz moja kruszynka sie ładnie ułoży i zobacze pisiorka lub muszelkę hehehhe

marylka :-Dja to za każde cm będę szczęśliwa bo taka mała chudzinka jestem ,a co za tym idzie biustu brak.
Młody szaleje w swoim dmuchanym samochodzie z kulkami , obiadek powoli się gotuję.
Mamy taki leniwy dzień.

mary-beth - witaj w krainie dołowców - hahahaha

szczęśliwa - u mnie byle jak, ale nie najgorzej, ide do kibeka sprawdzic jak sie sprawy mają
Upały doskwieraja wszystkim, a kobitki w ciązy męcza sie pewnie dwa razy bardziej, współczuję...fajnie, ze wróciłaś :-)
marcepanek - ja tez chudzinka

Ostatnia edycja:
Marybeth Kochana ja tez mam nerwa...Moze nie dola ale nerwa i plakac mi sie chce od paru dni, szczegolnie rano:zawstydzona/y: Moze przylaczysz sie do mnie? Bedzie razniej!:-D
U mnie wariuja hormony a u Ciebie czemu smutna minka ?

mama jutro jutro ,ale to raczej w kwestii wspomagaczy dla fasolinki. Choć wiadomo ,że bardzo by chciało się zobaczyć to coś.
nagapalma robiłaś test ciążowy? Mi się te Twoje plamienia nie podobają. Lepiej może sprawdź to nic nie zaszkodzi ,a jakaś tam wiedza wpadnie.

Nagapalma - jak wyjdziesz z kibelka daj znać ..... a co do upałów to jak ja wyjde to troszeczke i jestem mokra jak szczur bleee .....dlatego ciesze sie ze u mnie dzisiaj pochmurno :)
Marcepanek :) a ty jak sie czujesz ??

reklama
marcepanek-nie robiłam, bo nie mam zamiaru nadzieii sobie robić, pozatym nie mam zadnych objawów, ponadto te krwawienia juz 3 tygodnie trwaja, wiec bym dawno poroniła ... buuuuu
a do dupy ze wszystkim !

mama - a co to za remonty, ja nic nie wiem

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry