reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam dziewczyny. małymi kroczkami musze wracac do rzeczywistości. Praca sie o mnie upomina. Postanowiłam , ze wróce od poniedziałku. Staram sie zmierzyć z tym wszystkim. Zaczynam od powrotu do was. Zawsze było mi tu dobrze więc chyba to dobry krok.Bólu nie zmienię , czasu nie zatrzymam moge tylko zyć dalej, więc próbuje. Pozdrawiam was cieplutko
Lovely &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

WISIEŃKA- witaj kochana-dobrze,ze powoli sie podnosisz... czekalyśmy tu na Ciebie z otwartymi ramionami:tak:
przytulam Cie i mam nadzieje,ze jak za tydzien wrocisz do pracy to te dni bedą troche inne bo czymś zajęte:tak:milo mi ,ze dobrze Ci z nami na wątku;-)

AGNIESZKA- masz racje,kawal roboty to malo powiedziane,normalnie ze mnie lecialo!!!

Witam dziewczyny. małymi kroczkami musze wracac do rzeczywistości. Praca sie o mnie upomina. Postanowiłam , ze wróce od poniedziałku. Staram sie zmierzyć z tym wszystkim. Zaczynam od powrotu do was. Zawsze było mi tu dobrze więc chyba to dobry krok.Bólu nie zmienię , czasu nie zatrzymam moge tylko zyć dalej, więc próbuje. Pozdrawiam was cieplutko
Wisienka :) powoli powoli dojdziesz do siebie... . wkrotce bedzie troche latwiej... super, ze jestes z nami...trzymaj sie cieplo! tule mocno!!!!!

mama- no to niezle sie napracowalas :) wow!!! podziwiam.. a gdzie fotka z nowa fryzurka? :)

mary- trzymam &&&&& za staranka :D no i mam nadzieje, ze Twojej polowce PL sie podoba :D moj uwielbia polskie jedzenie :D zreszta nie ma sie czemu dziwic ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzięki za te komplementy dziewczyny :-D
lovely jesteś w ciąży biegiem do lekarza jak masz te plamienia!!!!!!Żebyś nie żałowała potem.
wisieńka cieszę się ,że powoli wracasz do rzeczywistości wiem ,że to trudne zresztą sama niedawno to przeszłam TY mnie pocieszałaś wtedy. Teraz ja będę pocieszać Ciebie.

Dziękuję dziewczyny , czuła, ze na mnie czekacie.
mama wiesz jaka moja praca jest , wiesz, ze wkurza mnie i meczy ale teraz to chyba mi pomoże. A ty widze dalej szalejesz Lawendowa Dziewczynko, Tom ma w domu Skarb.
Maggy Dziekuję. Nie jest łatwo, pewnie masz rację i z czasem bedzie lżej. Teraz nie nawidze slowa czas... A dla Ciebie wielkie Gratulacje i &&&&&&&&&&&&&&&&&
marcepanku no niestety masz racje. dziekuje i i dla ciebie tez ogromne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

MAGGY- jestem tak urobiona,ze juz nie wyglądam jakbym byla u fryzjera-wlosy spielam spinkami Zuzy i jechalam z koksem:tak::-D:-D
nie zrobilam wczesniej zdjec a teraz to jakas porazka:-D:-D:-D:-D
ale wstawie:tak:obiecuje!!
napisz nam lepiej jak rozmowa z szefem??????wszystko gra??

Maggy Dziekuję. Nie jest łatwo, pewnie masz rację i z czasem bedzie lżej. Teraz nie nawidze slowa czas...
wiem kochana... to jest najgorsze i te zapewnienia z kazdej strony, ze wszystko bedzie dobrze.. jak Ty czujesz, ze nigdy nie bedzie dobrze, ze swiat jest niesprawiedliwy i zadajesz sobie pytanie: dlaczego ja?
nic nie ukoi Twojego bolu...ale mysle, ze my tutaj rozumiemy Cie jak nikt inny i pomozemy przetrwac te trudne chwile... az sie poplakalam... nie tylko ja ale i tez inne dziewczyny, ktore stracily juz w swoim zyciu dzieciatko, wiedza dokladnie co czujesz i jak sie czujesz..

MAGGY- jestem tak urobiona,ze juz nie wyglądam jakbym byla u fryzjera-wlosy spielam spinkami Zuzy i jechalam z koksem:tak::-D:-D
nie zrobilam wczesniej zdjec a teraz to jakas porazka:-D:-D:-D:-D
ale wstawie:tak:obiecuje!!
napisz nam lepiej jak rozmowa z szefem??????wszystko gra??
i tak na pewno pieknie wygladasz :) jak zawsze :)

aaaaa zapomnialam powiedziec o rozmowie z szefem.. a wiec.. i szef i dyrektor zareagowali po prostu rewelacyjnie. powiedzieli, ze mam sie skontaktowac z HR a oni dopilnuja, zeby wszystkie swiadczenia itp mi przyslugiwaly :) i jak sie zle czuje to moge isc na zwolnienie, albo wziac kilka dni urlopu.. jak wole ;) no tego to sie nie spodziewalam szczerze mowiac :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
WISIEŃKA- dziekuje Ci,ale ja Toma tez traktuje jak skarb bo On w tym czasie wykopal dziure pod fundamenty na schody na taras i mlotkiem kruszyl pustaki ,zeby zasypac dol i to wszystko w tym mega slońcu i z Niego to dopiero sie lalo:szok::szok:ale juz jest wszystko przygotowane-bylismy przed 18 zamowic 2 tonu piasku i jutro przywiozą i kupilismy cement i bedzie rozrabial zaprawe i zalewal i robil schody a w srode przyjadą plytki tarasowe i bedziemy dzialac dalej:tak:w tym tyg.mamy mega cel do zrobienia i poki co dajemy rade ,ale padamy ze zmeczenia:sorry2:za to teraz pijemy zimne piwko i patrzymy na efekty naszej pracy:tak:

MARCEPANEK- witaj wieczorkiem:tak:;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry