reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No to jestem crazy zrobiłam dla jaj ten test i wyszła druga kreska ale bardzo jasna:szok: nie wiem co o Tym myśleć ,ale mam jeszcze masę testów i zacznę już odliczania do @ bądź jej braku przy czym liczę na to drugie...
kurcze jakoś strasznie szybko jak na ciążowy nawet o niskim stężeniu dziwne to, a może jesteś już dłuzej w ciąży ??? czasem sie zdażają plamienia przypominające okres, no nie wiem sama oczywiście mam nadzieje że się udało :)

mama ja też tak od "domniemanej" owu. ale wcześniej też tak miewałam. jajniki pobolewają, ale wcześniej też tak miałam. sutki były wrażliwe (powtórzę się), ale też tak wcześniej miałam. a ból piersi to u mnie akurat najpewniejszy objaw @- zawsze pojawia się gdzieś na tydzień przed @. dlatego wiem, że u mnie klapa i już po prostu nie mam siły.
w dodatku żołądek boli- jak zwykle na tydzień przed @.
BUNIA- no to skoro masz objawy na @ to tule:-:)-:)-:)-(

MARCEPANEK- ja juz dzwonilam do Toma ,zeby zobaczyl w aptece czy maja ten Acon albo inny o czulości 10-to skoro u Ciebie juz wyszla to ja moze w srode lub czwartek zrobie ten o czulosci 10 czy mam czekac do soboty???co radzicie??????

Cześć Dziewczyny,
smutno mi z powodu straty Wisienki:-(

Mama, Mary- dziękuję

Ja właśnie po obiadku...
Smutny ten dzień... :(
ZIZI,EWCIA- no smutny dzien i tak piszemy o wszystkim i o niczym...caly czas myslami jestem z Dorotką(Wisieńka)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama właśnie dlatego przestaję już wierzyć w cokolwiek. nie czekam na dzień testowania, bo go nie będzie. nie zrobię testu bo i po co? i tak będzie I krecha, a to gorsze niż przyjście @, bo jak się robi test, to ciągle tli się iskierka nadziei. ja już jestem tak zrezygnowana, że nic mi się nie chce. na szczęście po obiedzie pojedziemy do przyjaciół- może to mi choć trochę humor polepszy, choć wątpię, bo cokolwiek by się nie stało zostaje we mnie świadomość, że nigdy nie zostanę matką. a to najgorsze co może być i nic tego nie zmieni. muszę się pogodzić z losem i tyle. co innego zrobić?

mama właśnie dlatego przestaję już wierzyć w cokolwiek. nie czekam na dzień testowania, bo go nie będzie. nie zrobię testu bo i po co? i tak będzie I krecha, a to gorsze niż przyjście @, bo jak się robi test, to ciągle tli się iskierka nadziei. ja już jestem tak zrezygnowana, że nic mi się nie chce. na szczęście po obiedzie pojedziemy do przyjaciół- może to mi choć trochę humor polepszy, choć wątpię, bo cokolwiek by się nie stało zostaje we mnie świadomość, że nigdy nie zostanę matką. a to najgorsze co może być i nic tego nie zmieni. muszę się pogodzić z losem i tyle. co innego zrobić?

Bunia, zobaczysz Słonko, że każda z nas doczeka się Maleństwa w najmniej oczekiwanym czasie :*

Mama ja tak samo...
Ja za jakąś godzinkę wybiorę się do Wrocka do Niej...
EWCIA- to świetnie-bardzo dobrze!!!! Ukochaj Ja mocno od nas-przekaz nasze wsparcie i wspolczucie,utul Ja za nas wszystkie:sorry2:masz do Niej telefon??pewnie masz.
na pewno Twoja obecność bedzie dla Niej pomocna-wyplacz sie z Nia ....jejku jak mi ciężko-jakby to bylo moje dziecko:-:)-:)-:)-:)-:)-(

Mama-ja bym pewnie zatestowała. Ale wyjdzie I kreska i będzie smutno-więc może lepiej poczekać do soboty? :-)
Ewcia-utul ją najmocniej jak tylko umiesz!!!!!

reklama
EWCIA- to świetnie-bardzo dobrze!!!! Ukochaj Ja mocno od nas-przekaz nasze wsparcie i wspolczucie,utul Ja za nas wszystkie:sorry2:masz do Niej telefon??pewnie masz.
na pewno Twoja obecność bedzie dla Niej pomocna-wyplacz sie z Nia ....jejku jak mi ciężko-jakby to bylo moje dziecko:-:)-:)-:)-:)-:)-(

Tak, mam tel. Najpierw wolałam napisać czy czuje się na siłach na odwiedziny no i odp. że mogę przyjechać...
Dobra Babeczki mykam się szykować, do wieczorka :*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry