reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
BUNIA- a Ty tez masz ten bialy śluz???taki bezwonny i nieciągliwy??

no coś takiego podobnego jest. ale wydaje mi się że wcześniej też tak miałam, więc dla mnie to żaden objaw. 3 dni temu było go dużo, ale teraz jest mniej i doszły takie grudki- ale to pewnie z lutki, wkońcu jest "dowcipna" więc coś tam pewnie zostaje. te 3 dni temu był taki biały- aż się zdziwiłam, ale teraz to taki bardziej przeźroczysty jest i mam mokro, czasem czuję że coś mi "wycieka" ale tak już miałam i zawsze oznaczało to jedno- zbliżającą się @. cycuchy zaczęły już boleć, więc u mnie będzie @. nie mam na co czekać.

reklama
marylko no to bardzo się cieszę, że już doszły i tym bardziej, że się podobają na kartce jest Wodzisław Śląski- niestety ale w Gorzycach nie ma nic ciekawego, co można by wkleić na widokówkę (chyba że zakład leczenia uzależnień) no to myślę, że do reszty dziewczyn też przyjdą dziś paczuszki, ewentualnie jutro.

jak ktoś się cieszy, to ja tymbardziej

a dużo, bo trochę ci dorobiłam, bo te, które chciałaś były zajętę, a nie będę wysyłać 2 par kolczyków- bo się nie opłaca
sa boskie a jak otworzyłam szeroko buzie jak zobaczyłam ile mi ich wysłałaś szalona kobieto sa boskie i jusz kombinuje te mi będą pasowały do tego te do tego :) raz jeszcze Ci dziękuje

mama no jestem ciekawa co tam u Ciebie wyjdzie w sobote :) i napisz mi koniecznie jaki wynik bo zanim ja w sobote do kompa sie dosiąde to będzie po 10 i wiesz nie wiem czy mówić mu że sie rok staram bo ja jakiś rok temu ostatnio byłam u gina po recepty i mówiłam że w tym roku będe sie starać dopiero moze mu powiedzieć że 6 m-y sie staramy czy to za krótko żeby mógł mi coś przypisać ???????

jol no musicie sie zastanowić co robić czy dalej karmić czy przejść na mleczko i zacząć działania

przepraszam jak kogoś dziś omijam albo nie odpisuje ale jestem jakaś rozbita dziś

No to jestem crazy zrobiłam dla jaj ten test i wyszła druga kreska ale bardzo jasna:szok: nie wiem co o Tym myśleć ,ale mam jeszcze masę testów i zacznę już odliczania do @ bądź jej braku przy czym liczę na to drugie...

mamo u mnie nie jest lepiej i nie jest gorzej:-(
IWONKA- ;((

EWCIA- cześć kochana-baaardzo sie ciesze,ze wrocilas!!ściskam Cie! :):):)))

no coś takiego podobnego jest. ale wydaje mi się że wcześniej też tak miałam, więc dla mnie to żaden objaw. 3 dni temu było go dużo, ale teraz jest mniej i doszły takie grudki- ale to pewnie z lutki, wkońcu jest "dowcipna" więc coś tam pewnie zostaje. te 3 dni temu był taki biały- aż się zdziwiłam, ale teraz to taki bardziej przeźroczysty jest i mam mokro, czasem czuję że coś mi "wycieka" ale tak już miałam i zawsze oznaczało to jedno- zbliżającą się @. cycuchy zaczęły już boleć, więc u mnie będzie @. nie mam na co czekać.
BUNIA- ja mam taki mleczny od czasu owulki -wczesniej po owu.mialam dni suche,no i te jajniki tak mi dokazują...

mama no jestem ciekawa co tam u Ciebie wyjdzie w sobote :) i napisz mi koniecznie jaki wynik bo zanim ja w sobote do kompa sie dosiąde to będzie po 10 i wiesz nie wiem czy mówić mu że sie rok staram bo ja jakiś rok temu ostatnio byłam u gina po recepty i mówiłam że w tym roku będe sie starać dopiero moze mu powiedzieć że 6 m-y sie staramy czy to za krótko żeby mógł mi coś przypisać ???????
MARYLKA- to fajnie ,ze Bunia tyyyyle Ci wyslala-nasza szalona kobietka!! a 6 m-cy to możę powiedziec ,ze za krotko...zawsze mozesz powiedziec,ze bylas po recepte,ale nie wykupilas i dzialacie od tamtego czasu..

MARCEPANEK- to szok!!w ile dni po owulce jesteś???? ja mialam w poniedzialek-czyli dzis 7 dni po owu.

Ostatnia edycja:
mary beth jednak przyszła ta franca Słyszałam że czasami zmiana klimatu pomaga wy na urlop do polski się wybieracie więc trzymam kciuki żeby się udało &&&&&&&&
No przyszła... :sad::sad::sad: Smutno mi, ale cóż, działamy dalej. Nie wiem, czy mam teraz jeszcze skrupulatniej liczyć dni, czy zupełnie to olać i zdać się na żywioł... :baffled:

Witam wszystkie staraczki, które dołączyły w międzyczasie!

Ewcia - super, że wróciłaś!

mama ja też tak od "domniemanej" owu. ale wcześniej też tak miewałam. jajniki pobolewają, ale wcześniej też tak miałam. sutki były wrażliwe (powtórzę się), ale też tak wcześniej miałam. a ból piersi to u mnie akurat najpewniejszy objaw @- zawsze pojawia się gdzieś na tydzień przed @. dlatego wiem, że u mnie klapa i już po prostu nie mam siły.
w dodatku żołądek boli- jak zwykle na tydzień przed @.

No to jestem crazy zrobiłam dla jaj ten test i wyszła druga kreska ale bardzo jasna:szok: nie wiem co o Tym myśleć ,ale mam jeszcze masę testów i zacznę już odliczania do @ bądź jej braku przy czym liczę na to drugie...
Marcepanek - ale ciążowy test? Czyli mozna Ci nieśmiało pogratulowac?

mama sama już nie wiem góra trzy dni chyba mi się wszystko poprzestawiało. Wydaje mi się to niemożliwe tak szybko choć po poronieniu może faktycznie coś się tam rozregulowało no i w sumie dzień przed tym jak dostałam @ było tym tyrym i nie spodziewałam się okresu ,ale że i się pojawił więc...kurde no nie czaje :baffled:

mary-beth na razie nie dziękuje co by nie zapeszać ,ale mam teraz pokręcone myśli.

Nic nie powiem Tomowi zobaczymy za te dwa tygodnie jak to będzie.

Ostatnia edycja:
reklama
wisienka tak mi przykro... tule całym sercem i trzymam Cie za ręke...

witam wszystkie w ten koszmarny dzien...
hej kobitko witam :) jak tam w domku córa grzeczna ??? szwagierka sprząta po sobie ???

ja siedzę w pracy:) a w chwili wolnej staram się ustawic podpis z suwaczkami...suwaczek juz mam ale myslę co z tym linkiem dalej ;D

o działa :D
super suwaczek taki inny :)

bunia u mnie ok mam poprawke we wrzesniu ale to prawie z całą grupa wiec spoko facet chciał nas oblac i oblał pracuje i nawet mi sie nowa prac podoba mam 31 dc cyklu wiec wczoraj powinna być @ ale nie ma więc znów mi się poprzestawiało
widze że uciebie też cykl szaleje u mnie tesz ale w drugą strone - nie wiadomo co gorsze

Kurcze biedna Wisienka:((( Teraz najgorsze przed nią:((
Nie dziewię się że tak strasznie to przeżywa:( Bidulka...

A mi znowu książki przyszły i siedzę i liczę i płynę od gorąca....
wysyłam na ochłode

witam poniedziałkowo

Takie smutne wieści aż się popłakałam Wisienka bardzo mi przykro:-(

mary beth jednak przyszła ta franca Słyszałam że czasami zmiana klimatu pomaga wy na urlop do polski się wybieracie więc trzymam kciuki żeby się udało &&&&&&&&

marylka do ciebie też przyszła i to tak prędko Dobrze że załatwiłas już wizytę u gina

mama zdrówka dla Zuzy

misia przykro mi że też fasolinki nie ma

jol teraz jak już powoli będziesz wprowadzać nowe pokarmy to będziesz mniej karmiła więc owu lacja powinna wrócic:tak:
no przyszła przyszła najgorsze że tak szybko no wyjścia nie trza sie do gina zapisac było niech szybko przyczyne znajduje

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry