reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mamo nie liczę na to że coś jest prawie cały cykl był bez przytulanek tylko na początku chyba coś było jakoś zaraz po @ już sama nawet nie pamiętam kiedy, nie czuję aby była fasolka nie mam żadnych objawów :-(
wydaje mi się że po prostu po zabiegu mam inny cykl
co ma być to będzie

reklama
Kurcze biedna Wisienka:((( Teraz najgorsze przed nią:((
Nie dziewię się że tak strasznie to przeżywa:( Bidulka...

A mi znowu książki przyszły i siedzę i liczę i płynę od gorąca....

mama test to Acon Ultra czuły test ciążowy ja mam płytkowy 10mlU/ml najlepsze jest to że wyczaiłam go na Allegro i ma je tylko jedna osoba za 4zł jeden!!! A w sklepach internetowych cena jest od 10zł do nawet 30zł więc kupiłam od razu kilka ;-)

IWONKA- rozumiem...t mam nadzieje,ze @ szybko przyjdzie i nierozreguluje sie cykl za bardzo.a z męzem lepiej??

BUNIA- a Ty tez masz ten bialy śluz???taki bezwonny i nieciągliwy??

mama ja co prawda nie marcepanek ( swoją droga uwielbiam) - testy o czułości 10 ml/u to na pewno bobo test min moze sa i inne ale bobotest ma na 100 taka czułośc tylko mi po 2 tyg od owulki wyszedł negatywny tez wiec albo jest mniej czuły albo później zaszłam według gina później zaszłam :baffled:

spadam zaraz do domciu - mam nadzieję ze Wisienka szybkom dojdzie do siebie oby ...

witam poniedziałkowo

Takie smutne wieści aż się popłakałam Wisienka bardzo mi przykro:-(

mary beth jednak przyszła ta franca Słyszałam że czasami zmiana klimatu pomaga wy na urlop do polski się wybieracie więc trzymam kciuki żeby się udało &&&&&&&&

marylka do ciebie też przyszła i to tak prędko Dobrze że załatwiłas już wizytę u gina

mama zdrówka dla Zuzy

misia przykro mi że też fasolinki nie ma

jol teraz jak już powoli będziesz wprowadzać nowe pokarmy to będziesz mniej karmiła więc owu lacja powinna wrócic:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry