reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mnie strasznie wzrusza zawsze cytat w eweli podpisie - łezka nie jeden raz mi sie w oku zakręciła jak to przeczytałam zwłaszcza w takich chwilach jak dzisiejsza :-(

reklama
Już wróciłam...

Matko Boska, jak mi przykro i smutno z powodu Dzwoneczka... Jak ja bym chciała teraz utulić Wisienkę... :sad: Jest tak smutno i przykro, że nie wiem nawet, co napisać... :sad:

A u mnie z rozmową ok, już po. Czekam na telefon - mogą zadzwonić już dzisiaj, a mogą i za 2-3 tygodnie :dry: no ale nic, czekam...

Dziękuję za &&&&&&&&&& :tak:

mnie strasznie wzrusza zawsze cytat w eweli podpisie - łezka nie jeden raz mi sie w oku zakręciła jak to przeczytałam zwłaszcza w takich chwilach jak dzisiejsza :-(

Powiedz słowo kochana, a go usunę....nie chcę, by powodował łzy u którejkolwiek z Was...

Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trzeba iśc do przodu|!!!!!!!!!! Wiem, że boli....że to niesprawiedliwe, ale czas nie stanął w miejscu!!!!!! Ile razy się upadnie, tyle razy trzeba wstać!!!! To jedyne co Nam pozostaje!

Głowa do góry!!!!!!!!!!!!
Jutro będzie nowy...lepszy dzień, dla każdej z Nas zaświeci słońce!!!!!!!!!!!

Ej....
w USA ludzie zaczynają rodzić dzieci w wieku 40 lat. Tam najpierw jest kariera, dom, a potem gdzieś przychodzi kolej na dzieci....więc powiem jedno - wiek nie jest żadnym wyznacznikiem, jak parterzy są zdrowi i nie ma przeciwwskazań!!! Głowa do góry! Ewcia, młoda d*pa jesteś, całe życie przed Tobą!!!!!!

Ewelinko Ty to zawsze jakis promyczek slonca umiesz wykrzesac z zycia :tak:
Ciesze sie ze chociaz Ty tak myslisz :*

Sergeevna wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :)
d151.gif

Nie nie Ewela jest piekny - po prostu dzis taki dzień że wszystko bardziej smuci ale masz rację co nas nie zabije to nas wzmocni - mam nadzieje ze Wisienka szybko dojdzie do siebie - na tyle szybko na ile to mozliwe

heh... ale mi smutno... oczywiście uściski jak największe dla Wisienki ...

widzę że od razu większości humor podupadł... nie powiem...mnie łezka też się zakręciła... ale dziewczyny trzeba być silnym! niesamowite jakie jest tu ogromne wsparcie i tyle energii do czerpania! wszystkie jesteście super, wszystkie jesteście niesamowite i jestem przekonana że każdej z was się uda i zwiększycie populację o zdrowe i piękne dzieciaczki :-)

Ewelinko Ty to zawsze jakis promyczek slonca umiesz wykrzesac z zycia :tak:
Ciesze sie ze chociaz Ty tak myslisz :*

Kochana,
Bo najwazniejsze to wierzyć, mimo wszystko....;-)
Zobaczysz, ja wierzę w każdą dziewuszkę tutaj, że spełni Nam się "cud macierzyństwa" :tak: dajmy czas Najwyższemu, by tylko zmienił scenariusz życia ;-)

reklama
Bo najwazniejsze to wierzyć, mimo wszystko....
wink2.gif

Zobaczysz, ja wierzę w każdą dziewuszkę tutaj, że spełni Nam się "cud macierzyństwa"
yes2.gif
dajmy czas Najwyższemu, by tylko zmienił scenariusz życia
wink2.gif
Ewelinko-piękne słowa. Podpisuję się pod nimi obiema rękami. Ze każdej się uda-nie ważne gdzie teraz mieszka, ile ma lat i co robi. Góra wie co robi-i każda doczeka się swojej fasolinki. :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry