reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witaj Mama jak bedziesz cos wiedziala daj znac :-( Mam nadzieje ze bedzie wszystko ok!

Hej Dorotko :) Ja to testowac bede dopiero za miesiac;-)

to ja mam nadzieje ze za miesiac i troszke bede tulic ksiezniczke,a u Ciebie zamieszka w tym czasie w brzuszku fasolka

DOROTKA,SZCZESLIWA,JAEWA,MONIA-witajcie ,mam nadzieje,ze Wisieńka bedzie zaraz po badaniach to napisze co i jak-Ona sie dodatkowo matrwi bo od 2 dni nie ma zadnych objawów...trzymajmy nadal &&&&

to kciuki zacisniete i czekamy na wiesci

SORBUS- witam i Ciebie-zagladaj cześciej bo tesknie:tak:jak sie czujesz sloneczko?????
DORTKA- ja testuje za tydzien;-)
dzis miala testowac MARYLKA wiec czekamy na wieści!!!!

wiem wiem i juz doczekac sie nie moge

reklama
Witam nowoprzybyłe kobitki:))

Mam nadzieję że z Wisienką i maleństwem będzie dobrze! - Mama dzięki za info...

Sorbek zapomniałam że na cywilnym to inaczej:)) 500 zł to nieźle... u nas jeszcze naszczescie tyle nie dosżło:)

hej Mama i Aguś :) dajcie mi znac jakby co :) bo ja musze zaraz lecieć ..... Trzymam kciukaski za wisieńkę ....bidulka nasza .....:(

Hej hej Dziewczynki:*

Wisieńko - trzymam kciuki za Ciebie i za Dzwoneczka... Poradzicie sobie, oboje jesteście silni!
Szczęśliwa - witaj Skarbie :*
Sorbuś - na moich terenach w Polsce "zwykli" goście powinni dać nie mniej, niż wynosi ich "obsługa" na weselu (czyli średnio 300-400zł od pary). Świadkowie, chrzestni - oni dają zazwyczaj 500zł lub więcej.
Monia - buziaki :*
Dorotka - witaj :laugh2:
Agnieszka.k.k. - cześć Kochana, jak weekend minął?.. My z G. w końcu nie dotarliśmy na festiwal... :dry: A ponoć fajny był... :sad:
Mama - cześć Żabko :laugh2: No to widzę że wieści bardzo dobre :tak: Trzymam kciuki za Fasolkę :tak: :laugh2: I przesyłam &&&&&&&&&&&&&&&

A u mnie zmiany... W sobotę wieczorkiem byliśmy z G. u znajomego i... za 2, max 3 tygodnie wprowadzamy się do naszego nowego mieszkanka (wynajmowanego ;) )!!!!! Przejmiemy je właśnie po naszym znajomym, który kupił sobie dom i stąd jeszcze te 2-3 tyg na małe odświeżenie domu i przeprowadzkę jego rzeczy. Ale mamy zaklepane już :laugh2: Może sie też zdażyć, że trochę szybciej damy radę się przenieść, może już nawet w ten weekend :laugh2: Mieszkanko ma 2 pokoje, duży salon, oddzielną kuchnię i łazienkę. No mówię Wam, jaka ja podekscytowana jestem :tak: :laugh2:

Aguś witam:)
Buziak
Jak coś będę wiedziała to napiszę do Ciebie Aguś smska:)

Sergeevna u mnie weekend ok ale jakoś nie wypoczęłam.
Rozmawiałaś może z mamą o tym ginku?
Bo Ja czekam na jakieś wieści,szukam kobiety nie chcę iść do faceta a muszę już rezerwować wizytę.

DOROTKA -dziekuje,bardzo licze,ze Twoje &&&& i polaczeniu z ciążowymi ~~~~~~~~~~~~ zadzialaja:tak::tak::tak::tak::tak:
za &&&&&&&&&&&&&&& wszystkich kobietek bardzo dziekuje-i jeszcze prosze nie puszczac;-)

napisalam do WISIEŃKI o naszych &&&&&&&&&&za Nia i modlitwach za Dzwoneczka-odpisala ,ze "bardzo nam wszystkim dziekuje,jeste po badaniu-dostala zestaw leków ktory ma narazie brac,plamienie ustalo.ma miec usg ,ale nie wiadomo o ktorej"
na pewno mi napisze to zaraz Wam przekaze!!

AGNIESZKA- hejka ,b z Toba chyba sie nie witalam ;-)

MARYLKA- gdzie jestes???????

Hej dziewczyny witam sie z rana
mama pisałam do Ciebie ale niewiem czy moje sms-y nie dochodzą do ciebie czy co
Wisienko trzymam kciuki za Ciebie i za dzidziusia zeby było wszystko ok
ja sobote miałam super byliśmy nad jeziorem i nawet miałam okazje na skuterze popływać za to wczoraj masakra cay dzień sie nie najlepiej czułam i byłam głodna jak smok ciągle bym jadła i najgorsze bo przyszła @ - znowu skrucił mi sie cykl :( z 25 do 23 dni :( nie wiem o co kaman i czy wogule mam owólke wczoraj sie poryczałam bo sie wystraszyłam czy wogóle moge mieć dzieci a do tego mam jakąś infekcje bo cipolina mnie piecze także niedziela nie należała do najprzyjemniejszych

Sergevnna - cześć kochanie :*
Aguś - dziekuje Ci bardzo kochana (a tak na marginesie moi rodzice sie wzruszyli na widok prezentu:p ) :):):)

reklama
Aguś - dziekuje Ci bardzo kochana (a tak na marginesie moi rodzice sie wzruszyli na widok prezentu:p ) :):):)
Poważnie?
Zobaczysz jak fajnie będą wyglądały na dziecku :tak:
Buziaczek

Sergeevna,mama i reszta witajcie:)

Marylka radzę wybierz się do ginekologa :tak: przykro mi...:(

Uciekam na śniadanie,zajrzę później!!
Miłego dnia!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry