reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dzięki mama, maran-atha już dawno nie było luzu a korzystam zanim na świecie pojawi się następne maleństwo.
Ehhh uwielbiam patrzeć jak mój mały śpi wiem to brutalne ,ale wtedy jest taaaaaki kochany :-D
Dobra zmykam do wanny i szykować się na tym tyrym :-D
Dobrej nocy mamusie

WIOLKA- cześć kochana fajnie,ze choc na chwilke wlecialas:))kup Malej kulki homeopatyczne na zabkowanie Chamommilla 30 albo czopki homeopatyczne Viburcol N sa skuteczne i nieuzalezniaja a pomagaja!!cierpliwości zycze!!!

MARAN- TOBIE ROWNIEZ DZIEKUJE ZA &&&&&&&&&&&&&&&&&

KOBIETY-NASZA PYSIA ZOSTALA DZIŚ ŻONKĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WSZYSTKIEGO DOBREGO PYŚKA NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA -NIECH WAM SIE UKLADA I SZYKO SIE RODZINKA POWIEKSZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [FONT=&quot]
d065.gif
[/FONT]

PYSIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA, DUZO MILOSCI I ZEBYSCIE CALE ZYCIE BYLI TAK SZCZELIWI JAK DZIS:-)
Mama niestety czopki juz podalam i wydaje mi sie ze nic nie pomagaja a co do tych kolek to nie wiem czy tu beda bo jeszcze jestem u rodzicow , ale jutro pojde do apteki zapytac.

WIOLKA- no tak,zapomnialam,ze Ty u rodziców;-)mam nadzieje,ze znajdziesz cos skutecznego dla Iwonki:tak:
u nas prawie 23.30 wiec spadam troche pospac:tak:
karaluchy kobietki!!!!

PYŚKA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA :) BĄDŹCIE ZAWSZE TAK SZCZĘŚLIWI JAK W DNIU ŚLUBU NO I ŻYCZE BYŚCIE SZYBKO STALI SIE RODZINKĄ ROZWOJOWĄ :) buziaki posyłam i ściskam mocno :*

Wszystkiego naj naj najlepszego dla Pysi z okazji zamążpójścia!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
dobrej nocki mary-beth bo chyba tylko my we dwie zostałyśmy :) ja zniakam bo zasne na klawaiturze...
Śpij dobrze, Maran-atha! Niech Ci dzidzia zdrowo rośnie!!!

Ja i M. ogladaliśmy film plus winko, co by przyświętować dzisiejszą randkę! :-D:-D:-D:-D:-D

Dobranoc kochaniutkie! :-):-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry