reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mary-beth no to super, że wieczór udany no i ta niespodzianka :) a cycuchy to może jednak na fasolke...:tak:
wisienka nie bój nic ja tam myśle, że wszystko dobrze a objawy tak jak pisze mama ustępują... ja też już nie mam objawów... nawet już sikać nie latam po 4-5 razy w nocy co najwyżej 1 lub 2
mój mężuś na nocke poszedł do pracy a ja znowu z Alą sama, poki co moja Królewna smacznie śpi... no i aby nie zapeszyć chyba nawrazie jej ząbki już nie dokuczają...
aha i FUTRZAKOWA,MONISIA,SZCZESLIWA witajcie serdecznie :) no i Małąpralinke też pozdrawiam radośnie :)

Mama i Ciebie rzecz jasna również :)

reklama
Jestem wieczorkiem-witajcie:tak:

MARY-BETH- bardz sie ciesze,ze wieczor udany i jestes szczesliwa!!! a cycuchy niech bolą jesli to na faslke;-)kiedy masz termin @???

ja nadal czuje silnie jajniki i nadal mam ta mleczna wydzieline i brodawki mam bordowe -za tydzien testuje i mam nadzieje ,ze sie udalo:tak:

dostalam sms'ka od naszej PRALINKI- bardzo Was pozdrawia!!nie wleciala rano na bb bo przyjechal kuzyn i popoludniu pojeczali na kregle a potem na dzialke i beda tam do jutra.macie od Niej także buziaki!!!:tak::-)
Hej Mamusia! :-)
Oooooooch, te moje cycuchy! W życiu nie miałam tak ciężkich i jakby spuchniętych! :szok: Dotknąć się nie mogę! A @ powinna przyjść jakoś teraz - zawsze 2 dni w tą lub w tą, czyli między 1 a 5 lipca byłoby w normie...

A Ty też masz widzę ładne objawki dzidziowe! :-):-) Ściskam moje kciuki aż mnie bolą! :-):-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Maran-atha - witaj! Oj, lepiej wolę nie myśleć!... Wczoraj test negatywny, ale jak to ktoś ładnie ujął - może miałam falstart... Nie testuję jednak dopóki mi zamówione testy nie przyjdą, czyli ze 4 dni jeszcze. A co się będę łudzić! :-D

mary-beth- JA ZA CIEBIE TEZ TRZYMAM &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Oby @ nie przyszla-mnie przy żadnej ciąży nie bolaly piersi wiec u mnie tego objawu pewnie nie bedzie...
ja w Ikea kupilam 2 lampy podlogowe te "podniecione" w ksztalcie butelki-mamy teraz nastrój w salonie:tak:;-)bedziemy zaczynac na dole a konczyc u góry:tak::-):-)

MARAN- cześć kobietko-spokojnej nocki!!usg juz coraz bliżej;-)

MONISIA- bardzo Ci dziekuje!!!! [FONT=&quot]
buziakep9.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a055.gif
[/FONT]
ja za Ciebie tez trzymam w tym cyklu &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
- i fajnie ze niedlugo juz zaczynacie:tak::tak:

FUTRZAKOWA- Tobie również baaaardzo dziekuje [FONT=&quot]
f010.gif
[/FONT]

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny późną porą :-)
Troszkę się odstresowałam dzisiaj. Tom zorganizował grilla w sensie zaprosił a ja robiłam :-D
Nawet nawet zadowolona jestem i moje ziemniaki faszerowane zarzuciłam pierwszy raz ,jedli że ho ho.
Młody śpi a T dopija z kolegą piwko więc komputer dopadłam puki wolny :-D
Przeczytałam troszkę wstecz i oj niemiła atmosfera ... każdy ma prawo do swojego zdania i cóż netykieta się kłania.
Nie ma się co obrażać nawzajem zresztą kto jak kto ,ale mamuśki i te starające nie mogą się stresować więc dziewczyny ciiiiiii sza bo jak zasadzę kopa to rozum wskoczy na miejsce ;-)

A tak bezstresowo to uwielbiam takie wieczory jak wszystko jest porobione brzusio pojedzony i tylko tym tyrym pozostało jeszcze zaliczyć :-)

Witam kochane wieczorkiem.
Ja tylko na chwilke bo mala nie daje mi nawet na chwile usias przy kompie, przechodzimy teraz zabki i jest masakra(dzis co chwile plakala). Teraz nareszcie zasnela a ja mam w koncu chwile oddechu. A pisze zeby wam powiedziec ze jestem z wami i mysle o was.

reklama
mama no niby coraz bliżej, ale jakoś tak nie mam czasu liczyć i mi sie nie dłuży jakoś strasznie bo w pierwszej ciązy to wiecej czasu miałam i wszystko bardziej przeżywałam a teraz to tylko wieczorem najbardziej o tym myślę...
no i babeczki ja też za Was kciukasy trzymam :* i czekam na Wasze testowanka jak na swoje :)
marcepanek no to super, że dzionek udany :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry