reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam Dziewczynki w sobotni wieczór
Krakowianka - 3maj sie Kochana- ja zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Ciebie i Maleńswo!!!! Musi byc dobrze!!!! Tulam!!!!
Skróćcie pokrótce, co od wczoraj, bo ja dopiero wróciłam ze szkoły i coś raczej nie nadrobie od wczoraj...ehhhh....
No i oczywiście najwazniejsze- @ POSZŁA W ZAPOMNIENIE- STARANKA NA CAŁEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
hej kochane przepraszam ze tak nagle was opuściłam..... nie bede tu narazie pisać z wami ale to ze względu nie na was..... jestem na zamknietym podczutuje sobie was wiec nie myśleć mi tu ze o was zapomniałam ......
U mnie jak narazie dobrze zaczynam II trymestr wiec teraz spie spokojniej ......maluszek rośnie widziałam jak ssie paluszek i fika w tym brzucholu jak nie powiem co :):) także kochane jestem z wami i pamiętam ....Buziolki:*

Helllooołłł! :-):-):-)
I żeśmy powrócili z kolacji - aaaale było miło! ;-);-);-)
No i mi M. zgotował niespodziankę - zabukował loty i hotel do Polski na za tydzień na 5 dni!!! :-):-):-):-) A lecimy kompletnie nie w moje rodzinne strony, a do Wrocławia i co śmieszniejsze ja nigdy tam nie byłam! :-D:-D:-D:-D

Moje piersi to ja chyba sobie w końcu UTNĘ!!! Auć! ;-);-);-)

A jak Wam wieczorek mija? :-)

Wisieńka zobaczymy jak to będzie z tymi objawami... :)

generalnie to jeszcze dzień-dwa do ewentualnej @ i ja już siedzę jak na szpilkach i nie mogę się skoncentrować na niczym... ahhhhhhhhhhhhhhh... bylebym tylko niczego nie zapeszyła.......... :crazy:

mary-b suuuper!!!!!! mój to raczej nigdy takich spontanicznych niespodzianek mi nie zafunduje ;D

wisieńka zobaczymy jak to będzie z tymi objawami... :)

generalnie to jeszcze dzień-dwa do ewentualnej @ i ja już siedzę jak na szpilkach i nie mogę się skoncentrować na niczym... Ahhhhhhhhhhhhhhh... Bylebym tylko niczego nie zapeszyła.......... :crazy:

mary-b suuuper!!!!!! Mój to raczej nigdy takich spontanicznych niespodzianek mi nie zafunduje ;d

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zacisnięte za II krechy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wisieńka zobaczymy jak to będzie z tymi objawami... :)

generalnie to jeszcze dzień-dwa do ewentualnej @ i ja już siedzę jak na szpilkach i nie mogę się skoncentrować na niczym... ahhhhhhhhhhhhhhh... bylebym tylko niczego nie zapeszyła.......... :crazy:

mary-b suuuper!!!!!! mój to raczej nigdy takich spontanicznych niespodzianek mi nie zafunduje ;D
M. jest bardzo dobry i ma świetne pomysły! :-):-) Ale mimo wszystko, facetowi trzeba czasem zasugerować... ;-):-D

Życzę Ci dzidzi i przesyłam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Czekaj spokojnie i nie poddawaj się! Ja wczoraj też ujrzałam NIC na teście ciążowym i mnie zwaliło z nóg... Ale dopiero 3. cykl starań, nie ma nic od razu... ;-) Czekam teraz na wredną @...
Buziaki!

Jestem wieczorkiem-witajcie:tak:
ZAPMARTA- przesylam duzo cierpliwości-w koncu ząbki wyjda;-)
WISIEŃKA- Prosze sie nie stresowac bo na 100% wszystko jest si a objawy w koncu ustepuja i tak ma każda!!kiedy nastepna wizyta??
AGNIESZK- witaj.
MARY-BETH- bardz sie ciesze,ze wieczor udany i jestes szczesliwa!!! a cycuchy niech bolą jesli to na faslke;-)kiedy masz termin @???

ja nadal czuje silnie jajniki i nadal mam ta mleczna wydzieline i brodawki mam bordowe -za tydzien testuje i mam nadzieje ,ze sie udalo:tak:

dostalam sms'ka od naszej PRALINKI- bardzo Was pozdrawia!!nie wleciala rano na bb bo przyjechal kuzyn i popoludniu pojeczali na kregle a potem na dzialke i beda tam do jutra.macie od Niej także buziaki!!!:tak::-)

dzięki za kciukasy :):)

no właśnie...zawsze muszę sugerować mojemu M. :) najgorzej jak nie zajarzy i z moich delikatnych sugestii nic nie wychodzi :blink:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry