reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
EWELINA- przeczytalam na poprzedniej str.ze mimo iz po owulce jestes boli Cie jajnik???coś Ci powiem-mnie tez:tak:lewy.moze to dobry znak:-D;-)

To proporcje wyrównane, bo mnie prawy :-D no kurcze niby po owulce, ale ostatnio @ mi takie psikusy robił, że może wsio mi sie pokiciało! Nie wiem, chyba jutro do gina podskoczę, trochę go pomolestam, niech co zaradzi, za co mu płacę nie?! :-D
Chciałabym żeby to był dobry znak, ale wiesz, u nas to na cud jedynie moge liczyć...bo armia kuźwa leniwa, że żadna musztra nie pomaga...

Jaewa, jestem po owu, a chłop tu już spierdziela ode mnie tak go molestuję...wczoraj zabieram się za niego z rańca a on do mnie "kotuś nie z rana..." a ja "eeeeee...sexik z rana jak bita smietana" i uległ...może stąd te bóle teraz nie wiem...ech..sypiemy się...sypiemy...:-D

reklama
[FONT=&quot]
c009.gif
[/FONT]

jestem i ja,wstalismy z dziecmi o 8,pranie zaraz sie skonczy prac,dzieci po sniadaniu ogladaja bajke,zaraz im naleje wody do basenu i niech sie chlapia-tylko pewnie godzine bedzie sie woda lać bo to basen 2,5 m na 2,5 m:sorry2:
EWELINA- przeczytalam na poprzedniej str.ze mimo iz po owulce jestes boli Cie jajnik???coś Ci powiem-mnie tez:tak:lewy.moze to dobry znak:-D;-)
JAEWA- witaj kochana ,dobrze ,ze juz lepiej a za kilka dni staniesz na nogach:tak::-):-):-)narazie daj sobie spokuj ze sprzataniem-nabieraj sil;-)
MONIA- szkoda,ze znowu w lewym jest pecherzyk:sorry2:ja jak bylam w 10 d.c. to oba pecherzyki mialy po 16mm i owulka byla w 14 d.c. a 12 d.c. wieeeczorem byly ostatnie przytulanki wiec moze,moze...
wiatm pozostale leseczki i zycze slonecznego dnia!!
[FONT=&quot]
f025.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
p020.gif
[/FONT]
Witaj Mama:-D Jak tam samopoczucie? Wiesz ja bym chetnie odpoczywala tylko ze moj chyba jutro wraca i trzeba jakos ten caly bajzel posprzatac a i za siebie sie wziasc bo wygladam po tym lezeniu w wyrze jak olaboga!:szok::szok: Dobrze ze mi sie odlezyny nie zrobily!:-D

Jaewa dobrze że ąłdny pęcherzyk i endo bo to znaczy że clo dziala...
Tyle że nie na ten jajnik co trzeba:( Nie mam lewego jajowodu a lewy jajnik ciągle pracuje... Także niepotrzebnie się faszeruję hormonami...

Mama mam nadzieję że przytulaski będa owocne:) Oczywiście owocne pojedyńczo skoro tak chcesz:))

Ewelinka może to faktycznie dobry znak:)) Może jednak żołniezyki się spisały tak jak trzeba:)!

witam się babolki

sorki za wczorajszą ucieczkę bez pożegnania, ale na 15 pojechałam po małża do pracki a potem jechaliśmy do miasta na zakupy, opłaty zrobić i wogóle- to co zwykle na koniec miesiąca.

dzisiaj wstałam już o 7 (a właściwie małż się obudził i budził mnie- bo on oczywiście nie może sam nie spać). powiesiłam już jedno pranko - nastawiłam na noc, żeby coś o 4 się zaczęło i jak wstanę było gotowe. teraz się pierze drugie trzeba słonko wykorzystać, skoro tak świeci to niech się na coś przyda

dzisiaj, tak gdzieś koło 10 (jak powieszę pranie) jedziemy znowu do miasta. tym razem na targ- będę polować na sandały. małżyk obiecał mi też sukienke a wczoraj kupił mi taką bluzeczkę- akurat taka elegancka co w niej na rozmowę pojadę w piątek. straaaaaaaasznie mi się podobała, a kosztowała 30zł. a na mnie kupić coś eleganciego graniczy z cudem (jeśli chodzi o nierozciągliwy materiał), bo moje "zderzaki" są słusznej wielkości

naciągnęłam też wczoraj małża na arbuza. tak ostatnio pisałyście i mi się zachciało. a w sumie kupowaliśmy w ciemno, bo w tym supermarkecie można było tylko całego kupić. ale ja się znam na rzeczy i wybrałam najlepszego!! jak wróciliśmy do domku (przed 21) to zjadłam 1/4 tego arbuza- pyszny!!! słodki, a co dla mnie najlepsze, to kompletnie bez pestek!!!! nie lubię pestek i zawsze je wydłubuję. a wczoraj tak tego arbuza jadłam, bez przerw na dłubanie pestek, że aż się sokiem dławiłam

słoneczka moje- dziś popołudniu koleżanka przywiezie mi koperty bąbelkowe i jutro z rana powysyłam paczuszki do was!!!

Witam was dziewczyny:)

Nie dam rady was nadrobić,wczoraj po pracy padłam jak kawka,jeszcze jakiś roztrój żołądka mam i boli,wczoraj myślałam w pracy że umrę i do tego mega gorąco osłabia człowieka na maksa:(
A co najgorsze ból żołądka dokucza do teraz:(

Życzę wam miłego dnia:)
...a i chciałam dodać że mój M znalazł mi ginekologa ale w innym mieście bo w naszym prywatnych polskich ginekologów nie ma...

To proporcje wyrównane, bo mnie prawy :-D no kurcze niby po owulce, ale ostatnio @ mi takie psikusy robił, że może wsio mi sie pokiciało! Nie wiem, chyba jutro do gina podskoczę, trochę go pomolestam, niech co zaradzi, za co mu płacę nie?! :-D
Chciałabym żeby to był dobry znak, ale wiesz, u nas to na cud jedynie moge liczyć...bo armia kuźwa leniwa, że żadna musztra nie pomaga...

Jaewa, jestem po owu, a chłop tu już spierdziela ode mnie tak go molestuję...wczoraj zabieram się za niego z rańca a on do mnie "kotuś nie z rana..." a ja "eeeeee...sexik z rana jak bita smietana" i uległ...może stąd te bóle teraz nie wiem...ech..sypiemy się...sypiemy...:-D

Hehehe rozbawilas mnie ytym tekstem :-D Moj pewnie bedzie spylal gdzie pieprz rosnie w przyszlym miesiacu :-D Tylko trzeba uwazac zeby nie pozacierac biedaka :-D:-D
Ewelinka a na leniwa armie nic nie mozna zaradzic? Moze jakies witaminki dla niej albo wspomagacze? Jak leniwa moze powinnas lezec "po" z nogami w gorze i troche pomoc tej armii doplynac?:-D

Witam was dziewczyny:)

Nie dam rady was nadrobić,wczoraj po pracy padłam jak kawka,jeszcze jakiś roztrój żołądka mam i boli,wczoraj myślałam w pracy że umrę i do tego mega gorąco osłabia człowieka na maksa:(
A co najgorsze ból żołądka dokucza do teraz:(

Życzę wam miłego dnia:)
...a i chciałam dodać że mój M znalazł mi ginekologa ale w innym mieście bo w naszym prywatnych polskich ginekologów nie ma...

Cześć Aguś,
oj to nie za fajnie z tym żołądkiem, zrób sobie miętkę z cytrynką i do tego kostki lodu - raz że fajnie orzeźwia, dwa pomaga na żołądek :tak: Tulkam***

Jaewa, mój P bierze garściami witaminy, na zalecenie lekarza, w mega dawkach - zbytnio nie pomaga. A co do nóg w górę, kiedyś (baaaaaardzo dawno temu), jak jeszcze miałam mega parcie na ciąże to i akrobacje alpejskie były, po każdym sexie "świeca" i tak godzinę leżałam. Teraz wiem, że to bujda i cokolwiek bym nie robiła to i tak natura zadecyduje i swoje zrobi, więc nie będę sie gimnastykować p oseksie, bo ja po nim to mega śpiąca i wyczerapana :-D:-D:-D:-D;-)

Ostatnia edycja:
ewelinko kobitki dały mi adresy, żeby im kolczyki powysyłać. bo gdzieś tam parę dni temu wstawiałam zdjęcia. a że kolczyków miałam od groma i ciut ciut, to je wszystkie popakowałam (wedle gustu plus niespodziewanki) i im wyślę. tylko musiałam czekać na koperty bąbelkowe, żeby było bezpiecznie, a koleżanka mi przywiezie bo oni do firmy kupują i płacą grosze, a takie koperty lepszej jakości są drogie. więc dziś dostanę koperty, a jutro śmigam na pocztę priorytetem wysyłać

reklama
Jaewa dobrze że ąłdny pęcherzyk i endo bo to znaczy że clo dziala...
Tyle że nie na ten jajnik co trzeba:( Nie mam lewego jajowodu a lewy jajnik ciągle pracuje... Także niepotrzebnie się faszeruję hormonami...

Mama mam nadzieję że przytulaski będa owocne:) Oczywiście owocne pojedyńczo skoro tak chcesz:))

Ewelinka może to faktycznie dobry znak:)) Może jednak żołniezyki się spisały tak jak trzeba:)!

Racja Monia kochana wybacz ja zapomnialam calkiem o tym! Ot widzisz jaka oslica ze mnie? No ale przeciez za miesiac na przyklad moze byc pecherzyk w drugim prawda?:tak:

Bunia szkoda ze ja sie nie zalapie na te Twoje kolczyki :zawstydzona/y: ale trudno sie mowi :-D Powodzenia w zakupach!

Agnieszka fajnie ze masz ginka znalezionego :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry