reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziewczynki jednak z Wami juz dzisiaj nie posiedze:-(
Dzisiaj mialam lenia jakiegos bo niewyspana, ale za to zrobilam sobie SPA:tak:

Teraz juz sie pokompalismy ale Mezus chce laptopa bo ja calymi dniami go okupuje;-)
Kolorowych senkow wszystkim zycze:tak:

misia1111 zaciskam piesci.
Ja już po wizycie. Wyglada na to, ze wszystko się samo slicznie oczyscilo. Nie ma skrzepow, macica tez wyglada ładnie. Ufff, ulzylo mi trochę, bo to nigdy nie wiadomo. Lekarz powiedział, ze możemy się zacząć starać wrzesnien, październik, bo wcześniej groziło by poronienie. Chybanie mam wyjścia tylko uzbroić się w cierpliwość, zrelaksowac i brać wszystko na miękko a miesiac przed planowanym poczeciem zacząć lykac kwasik.
Dobranoc dziewczynki

Witam sie z Wami znad porannej kawy a Wy wszystkie juz spicie niestety :(

Gdyby kto pytal czuje sie juz lepiej :-) Tablety w koncu zadzialaly:-D

Witam serdecznie nowe starajace sie :)

Wybaczcie ale zapomnialam co ktorej mialam napisac:zawstydzona/y:

Tak czy owak zycze Wam wszystkim
glitter-baby-127794100115301.gif

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziendoberek

Witam nowe staraczki

Jaewa to dobrze ze juz jest lepiej:tak:

Ja wlasnie pije kawusie, zaraz sie ubieram, lece z piesiem i do pracy...
Nareszcie spie jak normalny czlowiek - 7 godzin
Zycze wszystkim milego i slonecznego dzionka

Witam :-)
ale mi się swpać chceeeeeeeeeeeeee. Robiłam wczoraj teścik owulkowy-druga kreseczka wyszła bledsza. Zastanawiam się czy robić drugi dziś czy poczekać do jutra-ale pewnie nie wytrzymam :-D:-D:-D
Wkurzyłam się też-bo miałam się spotkać z przyjaciółka-prawie urlop wzięłam by pojechać-a on wiecorem-że nie wie czy da radę i da mi znać rano. Mężuś jej takie numery wywija-mówi że zostanie z małą-potem ona się umawia-i jemu nagle też wypadają spotkania itp. no żesz szlag by goooooo. i teraz mi pisze że jednak nie-choć może zmienić zdanie koło 9 :szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witaj Malapralinka;-) Smacznej kawki zycze:-D Poprawa jest. Chcialam sie dzisiaj wziasc za sprzatanie ale jeszcze sie nie da. Za slaba jestem i glowa boli. Moze jutro:tak:
Milego dnia i nie pracuj za duzo :happy2:

Bry :-)
Życzę cudownego dnia i duuuuuuuuuuużo uśmiechu!

U mnie ciąg dalszy bólu kręgoslupa, na dodatek jajnik mnie boli (?) a już dawno po owu....nie wiem o co kaman....:zawstydzona/y:

reklama
Cześc wszystkim stałym bywalczyniom i nowym staraczkom:)):)

Chcialam tylko powiedzieć że żyje... Podręczniki przyszły wczoraj nowe i dziś caly dzień ukąłdania... Kurde kiedy te cholerstwa się skończą....

Jaewa cieszę się że już lepiej. Oby tak dalej:))

Malapralinka ja też właśnei piję kawusię:) A ciastko masz?? Bo jak nei to mam pracowe mogę się podzielić:))

Agatek mi też się spać chce jak cholera... pies pół nocy mial focha i szczekał pod drzewiami naszej sypialni.... A z kumpelą to durny ten mąż strasznie chyba... ale cóż poradzić...

U mnie lipa.... Byłam na podglądzie dziś i dobra wiadomość to taka że mam dopiero 11 dc i juz pęcherzyk 14 mm (jak na mnie to dobrze) i endo 8 mm co tez jest fajnie. Ty,e że juz 3 raz lewy jajnik!(ten przy którym nie mam jajowodu) Więc juz sobie odpuszczamy dalszy monitoring bo szkoda tracić kasy:(( W prawym jest maleństwo 7 mm ale pocieszamy się że może szykuje się na następny cykl... Tyle że w następnym cyklu to mojego doktorka nie ma:(( Więc pewnie nie póljdę na żaden podgląd i sobie poprostu odpuszczę...

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry