reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
EWELINA- no to skoro u Ciebie tak sprawy wyglądaja to albo 1 dotarl gdzie trzeba;-)ale moze przesunięta owulka-ja wiem ,ze jestem po owulce a od czasu owulki wciaz go czuje-raz mocniej raz slabiej-tak jakby go ktos gniutl w reku:sorry2:ze tak to okresle,no ale nie nakrecam sie bo to nic dobrago-zostalo mi 1,5 tyg do testowania!

ZAPMARTA,WISIEŃKA,SORBUS,AGNIESZKA,MARYLKA,LORELAIN I pozostale lejdis- WHERE ARE YOU??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????:-D

reklama
Buniu a Ty robisz te kolczyki czy jak-bo hmmmmmmm chyba ominęłam gdzieś fotki :baffled::baffled:

ewelinko kobitki dały mi adresy, żeby im kolczyki powysyłać. bo gdzieś tam parę dni temu wstawiałam zdjęcia. a że kolczyków miałam od groma i ciut ciut, to je wszystkie popakowałam (wedle gustu plus niespodziewanki) i im wyślę. tylko musiałam czekać na koperty bąbelkowe, żeby było bezpiecznie, a koleżanka mi przywiezie bo oni do firmy kupują i płacą grosze, a takie koperty lepszej jakości są drogie. więc dziś dostanę koperty, a jutro śmigam na pocztę priorytetem wysyłać

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...to ja tego czasu chyba ślepa musiałam być, bo nie widziałam ;-):-D:-D

EWELINA- no to skoro u Ciebie tak sprawy wyglądaja to albo 1 dotarl gdzie trzeba;-)ale moze przesunięta owulka-ja wiem ,ze jestem po owulce a od czasu owulki wciaz go czuje-raz mocniej raz slabiej-tak jakby go ktos gniutl w reku:sorry2:ze tak to okresle,no ale nie nakrecam sie bo to nic dobrago-zostalo mi 1,5 tyg do testowania!

No nie ma co sie nakręcać tylko czekac cierpliwie, co ma być to będzie! :tak:
Powiem Ci jak to wczoraj dzwoni mama moja i mówi "o której będziesz", a ja do niej "za 30 miNET" a o na "córka co ty gadasz!!!!!!!!!" a ja "nic nic mamuś" :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D P skwitował, " te twoje zboczeńśtwa to już na rodzinę przenosisz" :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

O qrna śmiać sie nie mogę...

ano tak robiem. a że chciałam się ich pozbyć- bo leżały mi niepotrzebne, a dookoła wszyscy już mieli, to chętnym spakowałam

a masz gdzies jeszcze fotki? Albo kiedy je podrzucałaś dziewczynom-to poszukam. I może mi zrobisz? :zawstydzona/y:

reklama
agatek słoneczko, chętnie bym ci zrobiła, ale narazie brak mi koralików żeby coś ładnego zrobić. same resztki mi zostały. teraz u nas trochę krucho z kaską, bo musimy auto wyremontować (czeka nas malowanie całego) i nie prędko koraliki kupię. postaram się coś stworzyć z tych resztek, ale gdzieś tak w przyszłym tygodniu, bo teraz małżyk ma urlop i nie będę miała czasu przy tym posiedzieć. powiedz mi tylko w jakich kolorkach by cię interesowały kolczyki? może coś mi się uda jeszcze spłodzić z tego, co mam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry