reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol - własnie nie bardzo, bo te 36 tez są tak wąskie jak na dzieci, a ja mam wysoka noge na przegubiu i nie jetem bardzo szczupła;-) więc też mam problem z butami ogromny!!!!!
Monia mam ten sam problem ze sobą i z Karolą - mi nie wolno kupować butów bez przymiarki i to samo Karo - po prostu koszmar. jak byłam w ciąży to było jeszcze zabawniej bo nie mogłam sobie butów zimowych znaleźć. W końcu moja mama mnie zabrała do pierońsko drogiego sklepu i sobie kupiłam takie super kozaczki na płaskiej podeszwie i sznurowane do samej góry a z boku suwaczek cobym mogła sama sobie buty założyć :-p A jakby mi nogi zaczęły puchnąć to mogłam sobie sznurówkami poluzować tam gdzie potrzebowałam :-D A Karoli pierwsze buty zimowe kupiłam po 7 wymianach w sklepach bo gdzie ją zabiorę do sklepu jak zimno jak pieron a w domu się okazywało że podbicie za niskie i na łydce się nie dopina :dry: A fluidki ślę
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A co do obecności to ja muszę się Karolą zajmować bo ma humorki jak primadonna :-p

mama - miłego grillowania :tak:

A ja tak bardzo chciałam spróbować rosołku że sobie jęzor poparzyłam :-(

Która robi te małosolne? Ja się piszę :-D

reklama
hej dziewczyny:)Bardzo dawno sie nie odzywalam, ale ta moja trzecia fasolinka robi mi psikusy.W ten poniedzialek zaczelam plamic, to nie krew tylko takie jasnobrazowe bardzo skape plamienie, pojechalam na ostry dyzur.tu w Uk w ogole nie przejmuja sie ciaza do 12 tyg, ale jak zobaczyli mnie taka zaplakana, to moze cos ich ruszylo.Sprawdzili wszystko, zrobili bete wyszla ponad 4400, nio i odeslali do domku po stwierdzioli, ze tak moze zdarzyc sie przy zagniezdzaniu.Dzis faktycznie juz w ogole nie ma plemienia, wczoraj juz tez bylo tego po prostu sladowa ilosc, ale skierowali mnie na USG dopochwowe by wykluczyc ciaze pozamaciczna itp. nadal jestem w szoku, ze sie tak przejmuja..Nio i w sumie byloby oki gdyby nie to, ze na monitorze zobaczylam pecherzyk, sliczny, nio ale dzidzi brak, oni twierdz nio i czytalam w necie, ze tak wlasnie wyglada usg w 5 tyg, a byc moze w ciaze zaszlam pozniej i to 4 tyg ciaza i pobrali krew czy beta wzrasta, kazali sie nie martwic bo nadal mam objawy ciazowe, wymioty itp...czekam na jutro i na wyniki bety, poszperalam w necie i sa zdjecia usg z 5 tyg i faktycznie wiekszosc to same pecherzyki...co o tym myslicie?

p.s. Gratuluje przyszlym mamuskom, ktore przeoczylam po tak dlugiej nieobecnosci nio i trzymam za pozostale dziewczyny, ktore czekaja na pojawienie sie fasolinki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
buziaki

cześć kobitki :-)

Mama gratuliren :-D:-) coby nie było, że mój buziak był zbyt szczery ;-) nie zwalaj winy na mnie :)) trzymam kciuku aby fasolecka sie pojawił.
Wisienka jak tam na wolnym?wypoczywasz?

Ja wczoraj po pracy znów padłam i psiłam do 20. poznuiej to juz nawet sily na neta nie miałam., a co tam się działo?
wyczytalam, ze jadzia ma 2 kreseczki :-) GRATKI!!!
Monisia chyba po prostu większość dziewczyn korzysta z pogody.
Ja teraz też sama i do nikogo gęby otworzyć, a jak otworzysz to i tak nikt nie odpisze:dry:

Ostatnia edycja:
Ale dzisiaj powoli czas leci :dry: Wczoraj i przedwczoraj mi zleciało że nawet nie zdążyłam zauważyć a dzisiaj się dłuży w nieskończoność i do tego ten upał :-( Która chce słoneczka - odeślę ponad 50% :-D

A czemu? Co się stało? Cały czas się bawię tylko nikt się nowy nie zgłasza :-( A ostatnio zauważyłam że sporo dziewczyn się pojawia i po kilku dniach znika :sorry:

ufff... ja wróciłam z Alą ze spaceru... zaraz dam jej kolacje i kapanko i może pójdzie spać a ja bede mieć czas dla siebie :)

reklama
Dzięki dziewczyny za takie miłe przyjęcie i za dodanie otuchy. Widzę, ze nie tylko ja stracilam malenstwo;(. Straszne to przeżycie, ale trzeba próbować dalej. Ja się nie poddaje i wmawiam sobie, ze tak musiało być i ze następnym razem wszystko skonczy się dobrze
Co do moich wymiarow to ja mierze 169 a noga 39 i muszę powiedzieć, ze jestem zadowolona z takich gabarytow. Tylko niestety lista zalet się tu kończy, bo oprocz wzrostu wszystko w swoim wyglądzie bym zmieniła;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry