reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej dziewczyny witam sie ,u mnie straszne upaly dopiero co skonczylam jezdzic na odkurzaczu upal niesamowity,,,,co nowego

Hey dziewczyny mój T z pracy wrócił i kompa mi podkradł :wściekła/y:
monisia,pallissa witajcie
bibinka no to życzę cierpliwości bo ja z pewnością bym zwariowała :baffled:

A tak poza tym mój młody śpi już od 13.30 i tak jakoś fajnie cicho luz i spokój.
A w między czasie podłogi pomyłam ,zmywarkę zapakowałam garami i porządek jest:-)

Hey dziewczyny mój T z pracy wrócił i kompa mi podkradł :wściekła/y:
monisia,pallissa witajcie
bibinka no to życzę cierpliwości bo ja z pewnością bym zwariowała :baffled:

A tak poza tym mój młody śpi już od 13.30 i tak jakoś fajnie cicho luz i spokój.
A w między czasie podłogi pomyłam ,zmywarkę zapakowałam garami i porządek jest:-)

Witaj Kochana!!!! Ja niestety muszę na troche zniknąć, bo za chwilkę mam klientkę na francuza i henne;-)wrócę niebawem....

hejka,ja juz jestem-czekamy na znajomych,mieli byc o 16.00:baffled:Tom juz grilla odpalil i zaraz zasiadamy-salatka zrobina,kielbaski naciete,malosolne,slodkie-no rozpusta...aaaa i zimne piwko:tak:;-)u nas przed chwila troche grzmialo i popadalo,ale juz nie ma sladu po deszczu-trawa sucha.

a na pogrzebie....ponad 100 osób...

reklama
hejka,ja juz jestem-czekamy na znajomych,mieli byc o 16.00:baffled:Tom juz grilla odpalil i zaraz zasiadamy-salatka zrobina,kielbaski naciete,malosolne,slodkie-no rozpusta...aaaa i zimne piwko:tak:;-)u nas przed chwila troche grzmialo i popadalo,ale juz nie ma sladu po deszczu-trawa sucha.

a na pogrzebie....ponad 100 osób...

Udanej impezki Mamusia!!!!! I podrzuć zimnego bronka

http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12&p={7E3D6560-72EE-11DF-A78E-00235A861540}

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry