reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Masz rację, nadzieja jest najważniejsza, a póki pełnoobjawowej @ nie ma, to super!!!

Kurczę - myslałam, że jesli z pierwszą dzidzia poszło gładko, to z druga też...ach...no, ale to dopiero pierwszy cykl staran - nie ma sie co łamać, nie dziewczyny???/
Monisia - masz dobre podejście! :-):-) Poza tym skoro dopiero pierwszy cykl, to w ogóle się nie martw - może ten był na rozpęd, a w następnym już zafasolkujesz. Zresztą może to nie @... :tak::tak::tak:;-)
Bunia, Krakowianka i wszystkie staraczki - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Was!
Mama - a jaka pogoda u Ciebie? Może ciśnienie spadło i Twój Tom drażliwy?
Lorelain - odpocznij, kobieto! Olej dziś pranie - relaks też ważny! ;-);-)

Ja się strasznie cieszę, że mogę z Wami tu popisać! :-):-):-) Wiem, ze gderam, ale już się nie mogę doczekać niedzieli... Oby wredna @ nie przylazła... Ufff...

reklama
Hejka!:-)

ja wczoraj odpadłam nie mówiąc Wam pa... położyłm się na chwilę koło K i... zasnęłam na amen.
Dzis po pracy spałam 2h wiec mysle ze dzis tak nie odlecę jak wczoraj.

Mama nie było inaczej jak Ci przekazałam fluidki;-):-) i mam nadzieję, że teraz będzie got i będziemy się cieszyć :-)trzymam mocno kciukasy.
a powiedz jakies plany na wakacje wyjazdowe macie?

Monisia - masz dobre podejście! :-):-) Poza tym skoro dopiero pierwszy cykl, to w ogóle się nie martw - może ten był na rozpęd, a w następnym już zafasolkujesz. Zresztą może to nie @... :tak::tak::tak:;-)
Bunia, Krakowianka i wszystkie staraczki - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Was!
Mama - a jaka pogoda u Ciebie? Może ciśnienie spadło i Twój Tom drażliwy?
Lorelain - odpocznij, kobieto! Olej dziś pranie - relaks też ważny! ;-);-)

Ja się strasznie cieszę, że mogę z Wami tu popisać! :-):-):-) Wiem, ze gderam, ale już się nie mogę doczekać niedzieli... Oby wredna @ nie przylazła... Ufff...
Kochana, a co by to mogło niby byc innego??? I &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte za niedzielę!!!

mary beth kciukamy za niedzielę jak już jest wątek marcóweczek, to być chyba była pierwsza z naszego wątku

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

P6280133.jpgP6280137.jpgP6280140.jpgP6280144.jpgP6280150.jpgP6280143.jpg

Załączniki

• P6280135.jpg
    P6280135.jpg
    56,5 KB · Wyświetleń: 23
  • P6280142.jpg
    P6280142.jpg
    53,1 KB · Wyświetleń: 18
mary beth kciukamy za niedzielę jak już jest wątek marcóweczek, to być chyba była pierwsza z naszego wątku

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ooo, dziękuję Ci ślicznie, Buniu kochana, za te kciuki! Monisia, Tobie także! :-) Ale ja bym się cieszyła!!! :-):-):-):-):-):-):-) No, mi wychodzi ten 15.03., gdyby się teraz udało... Czyli pierwsza bym była? ;-)
3333.jpg

Mama, Ty masz talent, dziewczyno, do aranżacji ogrodu!!! :tak: Piękne te róże!

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki,przyszlam Wam tylko zyczyc przyjemnego wieczorku, ja spedzam ten wieczor z mezusiem...
Trzymajta kciukasy zeby cos z tego bylo;-)

Buziaki

mama cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudne zdjęcia piękny ogród.

a napisz mi proszę jak się nazywa te "drzewko" na przedostatnim zdjęciu? bo to moje ulubione, najbardziej na świecie mi sie podoba i jak się wkońcu wyniosę na swoje to będzie pierwsze, które kupię. moja mama też ma na działce takie, ale ona nie pamięta jak się nazywa, bo jej karteczkę urwało, a i tak kupowała je parę lat temu.

a tak wogóle, to umiałaby mi któraś odpowiedzieć jak to z tym moim testem owu? na poprzedniej stronie jest moje pytanko

reklama
Mama05 - Ty jesteś wzorowa kobieta! :) Piękne te Twoje kwiaty... :)

A nasi goście nadal nie przyjechali, grrr... :/ Będą dopiero o 22:00.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry