reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARY-BETH- papa,spij dobrze i utul swojego M...
AGNIESZKA- za 2 tygonie pewnie zatestuje-zobacze co powie mi gnek we wtorek bo jak do wtorku nie bedzie owulki to pozniej testuje :tak:Tomi 12 lipca zaczyna urolp i zobaczymy czy bedziemy juz w piatke na urlopie :-D:-D:-D

reklama
krakowianka- papa,dobranoc-do jutra i fasolki zycze
mlodam- BARDZO SIE CIESZE,ZE jak byliscie u mnie to juz byliscie we 3-super-a poniewaz sie witalysmy buziakiem to przeslalas mi swoje fluidki wiec moze w tym cyklu mi sie uda.... :)

Hej kobietki:)
Gartuluje fasolek:):):):)
Mam pytanko owulacje wg kalendarza mialam w czwartek. Wczoraj mialam temp w pochwie 37 a dzisiaj mam 37,5. Piersi mnie nie bolą ale sutki są powiekszone i odczuwam od wtorku klucie w lewym jajniku. Czy to moze byc fasolka cz sama sie nakrecam? Nie za wczesnie na takie objawy??:szok:

karolciak- a w ktory czwartek?? ten 4 dni temu???bo jesli tak to za wczesnie na objawy a tempka.po owu jest podwyzszona do dnia @ i jak mam byc @ to spada a jak faslka to sie utrzymuje...10 dni po owulce mozesz juz zrobic bete!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry