mama05
prrrryy szaaaalona :))
AGNIESZKA- a masz teraz dni plodne???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
agnieszka.kk mieszkaja w Birmingham. dzis bylo tak cieplo ze wytrzymac nie moglysmy z Iwusia w polsce przed naszym przyjazdem do Anglii bylo chlodniej.
Pola mi się zawsze baaaardzo podobało! Piękne i skromne! Tak samo Marysia!MARY-BETH- SKORO PRZYSZLY MĄŻ jesyt Norwegiem to nie wydziwiacieimionka fajne!!
LOR- no to niezazdroszcze wstawania tak wczesnieale z pracą sobie poradziszna dotacji sie nie znam.
co do imion to narazie dla synka Bartus,Marcel,Nikodem,Lukasz a dla corki Pola,Marysia i nic mi wiecej do glowy nie przychodzi;-)
Dziewczyny, czy to głupie rozmawiać o imionach zanim się jeszcze jest w ciąży? Też tak macie (miałyście)?
Nie wytrzymałam do jutra rana i zrobiłam sobie teścik.
...idę po arbuza