reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
agnieszka.kk mieszkaja w Birmingham. dzis bylo tak cieplo ze wytrzymac nie moglysmy z Iwusia w polsce przed naszym przyjazdem do Anglii bylo chlodniej.

mama nie skończyły się jakieś 2 dni temu.
Wszystko poszło tak spontanicznie,nawet badań nie zdążyłam zrobić,mam nadzieję że "gdyby" to wszystko będzie ok:)

Sergeevna witaj:)
Co u Ciebie?

MARY-BETH- SKORO PRZYSZLY MĄŻ jesyt Norwegiem to nie wydziwiacie:no::-D:-D:-D:-Dimionka fajne!!

LOR- no to niezazdroszcze wstawania tak wczesnie:sorry2:ale z pracą sobie poradzisz:tak:na dotacji sie nie znam.
co do imion to narazie dla synka Bartus,Marcel,Nikodem,Lukasz a dla corki Pola,Marysia i nic mi wiecej do glowy nie przychodzi;-)
Pola mi się zawsze baaaardzo podobało! Piękne i skromne! :tak::tak::tak: Tak samo Marysia!
Wiolka, nie jesteś zacofana, tylko one naprawdę brzmią dziwnie inaczej, bo to inny język, inna kultura... :-):-) Dla mnie brzmiały kosmicznie parę lat temu, ale teraz wszyscy moi znajomi mają takie imiona, mój mężczyzna również, więc mi znormalniało. I zaczęło się podobać! :-):-)

Witam dziewczyny, których jeszcze nie miałam okazje poznać. :)

Dziewczyny, czy to głupie rozmawiać o imionach zanim się jeszcze jest w ciąży? Też tak macie (miałyście)?

My chyba "od zawsze" wiemy, jak chcemy, żeby nasze Dzieciaczki miały na imię. :D

Nie wytrzymałam do jutra rana i zrobiłam sobie teścik.

GRATULACJE!!! :D Rozumiem Jadzia21, że robiłaś tuż przed terminem spodziewanej miesiączki?

Dziękuję Wam za gratulacje z okazji naszej rocznicy ślubu. :D Właśnie wróciliśmy z teatru - niezapomniany spektakl w wykonaniu aktorów gruzińskiego teatru Fingers Theater, którzy wystąpili w Krakowie z okazji Dni Tbilisi. MAGIA po prostu z dużą dawką dobrego humoru. Dawno nie widziałam czegoś tak pięknego. :) No i okropnie się objedliśmy w restauracji orientalnej, aż mam wyrzuty sumienia. ;)

I TAK MI SIĘ OKROPNIE NIE CHCE iść jutro do pracy... o_O

MARY-BETH- dziekuje-tez mysle,ze takie skrome te imionka a Pola to juz wogole-sama milosc jak mowie to imie i znam 1 Pole ma ponad 50 lat wiec tez nie byloby oklepane a nie jest "dziwne":-)

SERGEEVNA- witaj slodziaku -jak minąl dzionek??

KRAKOWIANKA- cześć i czolem wieczorkiem-fajnie,ze wypad z mężem udany!!!

GRATULUJĘ FASOLEK !!!

Agnieszka.k.k., no u mnie trochę zmian zaszło... Mieliśmy wczoraj z G. poważną rozmowę, której efekty widać na... suwaczku :laugh2: Decyzja podjęta! :laugh2:

mama buziaki Słonko :*

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry