reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam :-) i za chwilkę zniknę nynać.
Super wieści przez weekend-Gratuluję fasolek :-))))))))))))))))
U nas-po staremu-nio może za wyjątkiem przytulanek-bo miały być koło wtorku/środy-ale nie daliśmy rady-i wczoraj poćwiczyliśmy-no a teraz zbieramy kolejnych żołnierzy na środę :-)
Mama-tym drzewem ochoty mi narobiłaś na tydzień co najmniej ;-):-D:-D:-D:-D
Coś kłóje mnie wszystko-ale za wcześnie na objawy owulki :confused::confused: nic-zacznę koło środy robienie testów-oby wyszły -więc trzymam &&&&&&

Buziaki i miłych snów.:tak::tak::tak:

Chciałam wrócic szybciej ale był jeden telefon sister, drugi telefon tato a potem poszłam sie wykąpać. Teraz oglądam ciążę z zaskoczenia.Juz tu dziś nie zdziałam wiele ale jutro od rana jestem:-D

SERGEEVNA- no my dzialalismy wczoraj wiec dzis magazynujemy:-D:-Da jak rano zmierze temp.i nie bedzie spadku temp (czyli nie bedzie owulki) to podzialamy wieczorkiem a we wtorek mam ginek i mi powie po usg jak tam sie sprawy maja-Tomi wciąż mi mowi ,ze bedzie i Rysiu i Hania:tak::-D:-D:-D:-Dja wierze,ze jesli sie uda to bedzie jedno baby!!

zmykam pod prysznic i sie klade bo padam a jutro pojade kupic jeszcze jedna róże bo jak ostatnio kupowalam to jeszze jedna mi sie podobala i nie moglam sie zdecydowac a teraz ciągle o niej mysle,wiec jutro jade i kupie ,a co:-D;-)gdzies ja upchne w ogrodzie:tak::-):-):-):-):-)

AGATEK- ciesze sie ,ze ochota narobiona-no mi drzewko tez siedzi w glowie:):):):):)))
WISIEŃKA- do jutra!!!spij dobrze i karaluchy!!! :):))

Ostatnia edycja:
Pewnie, nie żałuj sobie różyczki :tak: Cieszę się, że starania idą pełną parą :laugh2:

A ja jestem taka podekscytowana tą decyzją, że tylko rok do staranek... I że G. sam zaproponował przyspieszenie... Ale się wzruszyłam wczoraj...

Dobra, ja zmykam do mojego Szkraba się poprzytulać :) Dobrej nocki, Żabki :*

Ostatnia edycja:
WISIEŃKA- no roze to jednak roze-maja urok i czar!! sa piekne...
SERGEEVNA- domyslam sie slonko bo wiem jakie to dla Ciebie wazne i najwazniejsze,ze G tak sam z siebie zaproponowal -czyli dojrzal do decyzji i super!!!

ja zmykam ,Tomi wylączyl tv i idziemy sie wtulic i spac z naszymi jajeczkami!! :):))do jutra kochane babeczki moje!!

WIOLKA- no to przyjemnosci na wakacjach i gratuluje psinki:tak::tak:
AGNIESZKA- dokladnie-dzien udany i to najwazniejsze

MARY-BETH- SKORO PRZYSZLY MĄŻ jesyt Norwegiem to nie wydziwiacie:no::-D:-D:-D:-Dimionka fajne!!

LOR- no to niezazdroszcze wstawania tak wczesnie:sorry2:ale z pracą sobie poradzisz:tak:na dotacji sie nie znam.
co do imion to narazie dla synka Bartus,Marcel,Nikodem,Lukasz a dla corki Pola,Marysia i nic mi wiecej do glowy nie przychodzi;-)

MLODAM- hej-nastepna wizyta we wtorek i zobaczymy czy urosly czy moze juz ktorys pekl:happy2::happy2:

czesc wszystkim, wrocilam z urlopu, polwoa pracy mag. napisana ;) dobrze ze juz cos ruszylo coc jeszcze dluga droga do konca...

mama podpisuje sie pod twoim postem bo mam chwile zeby was nafdrobic dalam sobie limit 5 stron i wpadlam na post o imionach... no i nie moglam wpasc lepiej to u nas sie bedzie dzialo jak obydwie bedziemy w ciazy
hahahha bo my dziewczynka na 100% Pola, imie wybrane od wielu lat i poldus mial nia byc hehehe dlatego gdyby nam sie dziewczynka nigdy nie trafila to bedziemy miec choc troche imienia w "leopold" :)
a dla chlopca zostaly nam niedobitki z pierwszej ciazy ;) czyli marcel (!!!!) leon ( ale juz nie ebdzie bo jets lepold) i theophile (teofil). moja kuzynka rodzi we wrzesniu i chyba bedzie tez marcel, albo aleksander :)
a dla dziewczynki na drugie Salomee
no to tyle o imionach, zmykam ! papapapa

zapmarta tule... i wiem o czym piszesz doskonale...
trzymam kcuiuki za staranka i dobrej nocki życze..

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry