reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam szczęśliwe przyszłe mamusie (którym zazdroszczę z całego serca :-) ) i te, które są dopiero na etapie starania (i z, którymi się w pełni identyfikuje:-) ). Ja już drugi miesiąc staram się, żeby zostać mamą w 2011 i za jakieś 3 dni dowiem się jakie są tego efekty w tym cyklu:-) powodzenia dla wszystkich starających się;-)

reklama
Witam porannie:-)
Ja dalej sie lecze ale juz jest duzzzzoo lepiej i antybiotyki dzialaja:tak:
A co tam u Was? Witam wszystkie nowe i dobrze znane mi kolezanki:-D
Jak tam starania ida? Mam nadzieje ze mialyscie mily weekend?
Ja niezbyt bo moj S wyjechal (praca) na pare dni i chyba wroci w piatek ale ciesze sie ze to nie az tak dlugo:tak:i jakos wytrzymam ;-)
Prawde mowiac to nie pierwszy raz tak wyjezdza i juz sie przyzwyczajam powoli ale zawsze lepiej miec go w domu:-p
Potem wpadne na troche zobaczyc co naskrobiecie :-D

Witam się przy poniedziałku

padam na pyszczek bo późno spac poszłam tzn przed 23 :-D ale dla nie to bardzo późno teraz
już się nie mogę doczekac urlopu :sorry2:

Wisienka ty już na L4 ale ci dobrze :tak:

mama - no to trzymam kciuki za dwa tygodnie jeszcze mocniej niz teraz

nie nadrobiłam przepraszam ale chyba by mnie z tydzien zeszło :sorry2:

cos tylko o imionach wyczytałam a zastanawiamy sie intensywnie

Kochane Kobietki!
Ale macie tempo - nadal:no:;-)
Chciałabym tu do Was zawitać na stałe, ale obawiam się, ze nie dam rady. Moja córcia jest tak absorbującym dzieckiem, że czasem siku nie mam jak zrobić:-D

A w dodatku ostatnio rozkręcam swój interes i chyba będę własna działalnośc zakładać choc się tego boję strasznie. A robie zaproszenia slubne i naprawdę wychodzą super. Gdyby któras potrzebowała, to sie polecam:-D

Wczoraj zapakowałam test w małe pudełeczko, owinęłam papierem, włozyłam do większego pudełeczka, znów owinęłam i do jeszcze większego itd:-D Sześc pudełek było łącznie:tak: Najwieksze włozyłam do torebki prezentowej i przykleiłam karteczke: JESZCZE JEDEN PREZENT Z OKAZJI DNIA TATY. Mąz otwierał te pudełeczka niczego si enie domyślajac. W ostatnim znalazł test i kartke:JESTEM TATUSIU.:-):-):-)
Radości było co nie miara!!!

Dzis córcia spi, a ja zaraz zmykam pod prysznic, a potem na spacerek.
Dobrego dniaWam życzę!

Kochane Kobietki!
Ale macie tempo - nadal:no:;-)
Chciałabym tu do Was zawitać na stałe, ale obawiam się, ze nie dam rady. Moja córcia jest tak absorbującym dzieckiem, że czasem siku nie mam jak zrobić:-D

A w dodatku ostatnio rozkręcam swój interes i chyba będę własna działalnośc zakładać choc się tego boję strasznie. A robie zaproszenia slubne i naprawdę wychodzą super. Gdyby któras potrzebowała, to sie polecam:-D

Wczoraj zapakowałam test w małe pudełeczko, owinęłam papierem, włozyłam do większego pudełeczka, znów owinęłam i do jeszcze większego itd:-D Sześc pudełek było łącznie:tak: Najwieksze włozyłam do torebki prezentowej i przykleiłam karteczke: JESZCZE JEDEN PREZENT Z OKAZJI DNIA TATY. Mąz otwierał te pudełeczka niczego si enie domyślajac. W ostatnim znalazł test i kartke:JESTEM TATUSIU.:-):-):-)
Radości było co nie miara!!!

Dzis córcia spi, a ja zaraz zmykam pod prysznic, a potem na spacerek.
Dobrego dniaWam życzę!

Dmuchawiec superowa ta niespodzianka na Dzien Taty! Bomba! :) Super ze akurat okazje sie zbiegly :) Mam nadzieje ze czujesz sie dobrze w drugiej ciazy?

Dziewczyny a Wy napiszcie prosze w jaki sposob powiedzialyscie swoim mezczyzna ze jestescie w ciazy albo jak chcecie to zrobic? To taka fajna chwila musi byc jak oni robia wielkie oczy ze zostana tata :-D

Cześć Dziewczynki:))
Nie mialam kompletnie czasu na czytanie i pisanie z wami przez ten weekend:) Mało co wogóle w domu byłam i dziś padam!!

Z góry przepraszam że nie poodpisuję:( Postaram się za to byc na bieżąco dziś:))

Mama widzę że staranka pełna parą:)) trzymam kciuki za jednego bobaska:))
Ja mam podgąd pierwszy w czwartek bo u mnie późne owulki:( Ale działamy juz bo jakoś tak mam straszna ochotę na meżusia ostatnio:))
AAAA i zrobiłam Twój sernik. Pychaaa:)) tylko nie wiem jakim cudem zobaczyłam tam szklankę mleka:szok: a nie pół i trochę się nie zgęstniał:) tzn kroic się dało tylko potem na talerzu się rozjeżdżała. Ale wszyscy chwalili (głupiej szwagierce było głopio:)

Dmuchawiec świetny sposób na oznajmienie wieście tatusiowi:))

Jaewa cieszę się bardzo że juz lepiej i zobaczysz te kilka dni szybko minie:)) Moj kiedys przez kilka miesięcy pracował w delegacji pn-pt i tylko w weekendy bylo w domu także wiem o takim czyms co nieco.... Dasz radę:))

witam sie w nowym tygodniu;-)
ja juz kompletnie zglupialam i nie wiem o co chodzi -dzis mam 14 d.c. i teoretycznie powinna byc owulka a ja jeszcze wieksza mam temp.niz wczoraj!!! ostatnio mialam 36.5 ,36.5 36.5 36.5 wczoraj (13d.c.) 36.6 a dzis zamiast spaść to mam 36.8:confused::confused::confused:dobrze ,ze jutro mam ginek to sie okaze co tam -az sie boje ,ze nie pekly tylko mam torbiele,śluzu plodnego nadal nie ma-jakaś porażka.ostatnie przytulaski byly w soboto wieczorem ,dzis tez beda a jutro ginek...

JOSEPHINE- gratuluje,ze juz tyyle pracy napisalaś!!a imiona widze faktycznie takie same-Pola i Marcel:-D:-D:-D

WISIEŃKA- wstawaj:-D:-D:-D:rofl2:witam na L4;-):-)
SORBUŚ- bidolko ,nasza padnieta-jeszcze troche i dzieki za &&&&&&&&&&&;-)
JAEWA- fajnie,ze juz zdrowiejesz!!:tak:

witam wszystkie kobietki cieplo i mega slonecznie!!

Cześć Dziewczynki:))
Nie mialam kompletnie czasu na czytanie i pisanie z wami przez ten weekend:) Mało co wogóle w domu byłam i dziś padam!!

Z góry przepraszam że nie poodpisuję:( Postaram się za to byc na bieżąco dziś:))

Mama widzę że staranka pełna parą:)) trzymam kciuki za jednego bobaska:))
Ja mam podgąd pierwszy w czwartek bo u mnie późne owulki:( Ale działamy juz bo jakoś tak mam straszna ochotę na meżusia ostatnio:))
AAAA i zrobiłam Twój sernik. Pychaaa:)) tylko nie wiem jakim cudem zobaczyłam tam szklankę mleka:szok: a nie pół i trochę się nie zgęstniał:) tzn kroic się dało tylko potem na talerzu się rozjeżdżała. Ale wszyscy chwalili (głupiej szwagierce było głopio:)

Dmuchawiec świetny sposób na oznajmienie wieście tatusiowi:))

Jaewa cieszę się bardzo że juz lepiej i zobaczysz te kilka dni szybko minie:)) Moj kiedys przez kilka miesięcy pracował w delegacji pn-pt i tylko w weekendy bylo w domu także wiem o takim czyms co nieco.... Dasz radę:))

Monia kochana tylko ja tutaj sama jak palec jestem i pracy nawet jeszcze nie mam :-( ale pewnie sie szybko znajdzie jak sie okaze ze w ciazy jestem :szok::rofl2:

Mama trzymam kciuki za jedno dzieciatko tak jak chcesz a nie blizniaki :-D

JAEWA- dzieki:-)jedno wystarczy:-D:-Da jesli chodzi o oznajmianie mężowi to u mnie i mąż i dzieci tak czekaja ,ze jak pojde zrobic test to pewnie mina poewie wszystko i nie zdaze sie odezwac(jak juz sie kiedys uda):tak:

MONIA- hej i Tobie rowniez dziekuje!! i ciesze sie ze sernik smakowal i masz racje-0,5 szklanki mleka a szklanka cukru:tak::-D:-D:-Dno,ale najwazniejsze ,ze smakowal i utarlas nosa szwagierce:-D:rofl2:i daj znac po czwartku

DMUCHAWIEC- gratki jeszcze raz-a dzialaliscie na konkretna plec ,ze tak napisze czy po prostu dzialaliscie:confused:;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry