reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
agnieszka.kk u mnie wszystko ok. dom juz gotowy , mamy nowego czlonka rodziny... ma na imie Saba i jest to syberian haski ( nie wiem jak sie pisze:-)). a teraz jestem u rodzicow na wakjacjach w anglii.
witaj mama:-)

reklama
Mama - no jutro pobudka o 5:30 do roboty buuuuuuuu :( ... no i stresik jest ogromny :baffled:... koniec szkoleń i jutro już pierwsze oficjalne obowiązki dostane :dry:.... @ normalna taka jak zawsze, nigdy nie miałam mocnych no i po odstawieniu anty są całkowicie nie bolsne bo przed anty bolały mnie wszystki mięśnie od ud po pupe :zawstydzona/y:

czy któraś z was orjentuje sie w dotacji z UE?

To i ja się witam wieczorkiem :)... cały dzień spędziliśmy leżakując w ogrodzie :) ... teraz młody śpi, mąż pracuje a ja oglądam debatę prezydencką i robię takie oczy :szok:

Dmuchawiec,Jadzia - gratulacje!!!

Mery-beth
- przykro mi z powodu śmierci dziadka męża :( ... smutno u was dzisiaj. Pochwal się jakie imiona obgadywaliście :tak:;-)

no to może zapodam przyjemny temacik podchwytując myśl Mery-beth ... jakie podobają wam się imiona dla przyszłej dzidzi? :-)
M. jeszcze nie jest moim mężem... :-D:-D
A co do imion, to gadamy, gadamy... :-D:-D One mogą trochę dziwnie wyglądać, ale jak się je na codzień słyszy to jest inaczej. :-)
Dla dziewczynki zawsze mi się podobało Liv (znaczy "życie"), ale ja postanowiłam, ze dzieci będą miały podwójne imiona (tu spora część obywateli ma 2 imiona i ich używa), więc muszę coś do Liv dokleić. Muszę M. przekonać, bo dla niego Liv brzmi jak stara babcia. :-D:-D:-D Dla chłopczyka podoba mi się Fredrik. Za to M. by bardzo chciał oddać hołd tacie i jako drugie imię dać chłopcu Tore (czyta się Ture). Dla mnie OK. :-) Na tapecie były jeszcze:
dziewczynka: Marit, Elin
chłopiec: Henrik
Wydziwiamy, nie? :-D:-D:-D;-)

agnieszka.kk u mnie wszystko ok. dom juz gotowy , mamy nowego czlonka rodziny... ma na imie Saba i jest to syberian haski ( nie wiem jak sie pisze:-)). a teraz jestem u rodzicow na wakjacjach w anglii.
witaj mama:-)
Wiola to super że wszystko ok:)
Gratuluję nowego członka rodziny:)
I życzę słonecznego wypoczynku w Anglii:)
A gdzie rodzice mieszkają?

agnieszka.kk mieszkaja w Birmingham. dzis bylo tak cieplo ze wytrzymac nie moglysmy z Iwusia w polsce przed naszym przyjazdem do Anglii bylo chlodniej.

Hej Wiolka!
Miło Cię poznać. Ja tu nowsza jestem, więc się jeszcze nie "spotkałyśmy". :-D:-D

WIOLKA- no to przyjemnosci na wakacjach i gratuluje psinki:tak::tak:
AGNIESZKA- dokladnie-dzien udany i to najwazniejsze

MARY-BETH- SKORO PRZYSZLY MĄŻ jesyt Norwegiem to nie wydziwiacie:no::-D:-D:-D:-Dimionka fajne!!

LOR- no to niezazdroszcze wstawania tak wczesnie:sorry2:ale z pracą sobie poradzisz:tak:na dotacji sie nie znam.
co do imion to narazie dla synka Bartus,Marcel,Nikodem,Lukasz a dla corki Pola,Marysia i nic mi wiecej do glowy nie przychodzi;-)

MLODAM- hej-nastepna wizyta we wtorek i zobaczymy czy urosly czy moze juz ktorys pekl:happy2::happy2:

agnieszka.kk mieszkaja w Birmingham. dzis bylo tak cieplo ze wytrzymac nie moglysmy z Iwusia w polsce przed naszym przyjazdem do Anglii bylo chlodniej.

Iwonka Ja do Birmingham mam jakieś 45 min drogi autem :tak: także zapraszam na kawkę :tak::-)

mary ładne imiona :tak:

Lor ja z dotacjami nie miałam nigdy do czynienia więc nie pomogę :-)

Dziewczyny u nas cosik zaczyna się już dziać,wczoraj działaliśmy bez zabezpieczenia.Mąż bardzo pragnie drugiego maleństwa normalnie aż jestem w szoku :szok: Ja też oczywiście chcę i to bardzo bardzo...myślę że już czas:)

reklama
witaj Mary-beth:-)
a mni9e tu dawno nie bylo i teraz sie czuje jakbym nowa byla na forum:-)a co do imion to musze przyznac ze bardzo orginalne i wiekszosc z nich pierwszy raz slysze- chyba zacofana jestem:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry