reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej Laseczki;-)
Co tu slychowac??

Mama pisalas o bialej haleczce...
Moj Mezus to mi nawet kiedys powiedzial ze ogolnie biala bielizna na Niego dziala;-)
A kolorowa jakos wrazenia wiekszego nei robi..

Sergevna to nerwow mieliscie przez te 4 godzinki..:-( a kolczyki pierwsza klasa, dawaj fotki to cosik moze odgapie bo tez tworze;-)
Kath normalnie juz zazdroszcze tych bliznaikow;-)
Bunia, ciesze sie ze jednak wakacji sobie od nas nie zrobilas:tak:

Marylko, to zapraszam do siebie nad morze, a i jakis ratownik chętny na masaz sie znajdzie :-D:-D:-D:-D:-D:-D;-)
sie robi zaraz biegne do domu sie pakowac ale zabieram męza bo coś mam ostatnio wielką chętke i no ratownik umięśniony mógłby mnie skusić no a ja chem z jednym dziecko tylko :):):) z tym wrednym łysym gnomem moim :)

EWELINA- u mnie slonko,ale dosc mocno wieje:sorry2:jeden + ze pranie na ogrodzie szybko wyschnie:tak:

MARYLKA- &&&&&&&&&&&&&& zacisniete-zycze utargu wielkiego jak smok:-D:-Di ciesze sie ,ze humor wrocil!!!!

SERGEEVNA- cudooooowne te Twoje dziela!!!!masz talent-świetnie!!

dziękuje kochana no i jak zaraz sie nie zleca to im nogi z dupy powyrywam :) (tym co u konkurencji siedza a co kara musi być :))

U mnie leje od wczoraj wieczorem :(
Znowu mnie zaleje na 6 piętrze ;)

U mnie pochmurno...i póki co pada słabo... i ok 16st. tylko...

EWELINA- u mnie slonko,ale dosc mocno wieje:sorry2:jeden + ze pranie na ogrodzie szybko wyschnie:tak:

Ja musiałam pranie na taras zadaszony wywalić, bo pada...dobrze, że wiatr jest to fajnie mi pranko przewieje :-D a sąsiady robią grilla w ogrodzie :-D:-D:-D mają gości z niemiec i teraz jak na nich patrzę to mam ubaw, bo siedzi kobita i walczy coby jej kapelutek ze łba nie spadł :-D:-D ech ci ludzie...

A do czego masz rękę?... :D

Yyyyyyyyyyyy...no wiesz...:-D:-D:-D na instrumentach gram i szponki robię, ale tak tylko sobie i znajomym, bo wykształcenia w tym kierunku nie mam ;-):zawstydzona/y::-D:-D:-D no i do paru innym rzeczy, ale to tam..mało istotne :-D:-D

moinia witaj pracusiu :)

małapralinka mówisz że biała hmmmmmmmm dziś wieczorem króluje biel :) w takim razie :)

malapralinka najważniejsze żeby się udało i żeby zdrowe było, a ile sztuk - będę się zgłaszać do wszystkich którzy mi dziękowali za coś ("a niech ci bozia w dzieciach wynagrodzi"), żeby teraz pomagali ;)
A gości to będę zapraszać za opłatą w postaci pieluch :p

Ostatnia edycja:
sie robi zaraz biegne do domu sie pakowac ale zabieram męza bo coś mam ostatnio wielką chętke i no ratownik umięśniony mógłby mnie skusić no a ja chem z jednym dziecko tylko :):):) z tym wrednym łysym gnomem moim :)

:-D:-D:-D oki, możesz zabrac męża, znajdzie sie miejscówka i dla niego ;-) a ratownicy u nas pierwsza klasa, mucha na klacie nie siada!! :-D:-D:-D;-);-)

Faceci lubią biel, bo im sie wydaje, że my w niej takie niewinne :-D:-D

reklama
ewelinka ja też czasem sobie szponki robie :) a ostatnio mam największą ręke do meża -bożesz nie moge sie opanować nie no chyba chłop mi coś wszczepił :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry