reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Zapmarta, Aga- no jakoś tak na razie wyszło...

Mama- zapomniałaś o mnie. Będę beczeć!!!

ewcia witaj i pisz dlaczego!
mama mam nadzieję, ze tak będzie , jajajaj jakie ja mam nerwuski okropeczne.
Zapmarta wyspij się jutro koniecznie i naładuj bateryjki. Będę wysłuchiwac Karola

Zapmarta, Aga, Maggy, Wisienka- nic się nie stało!!! Po prostu nie wiem czy zacznę od sierpnia od tyle ;)

Moja Mama05 mnie nie widzi:-:)-:)-(

mama doczekasz doczekasz i to na pewnie już nie długo...a swoją drogą jak zakisisz te ogórasy to prześlij kilka :-D
AGNIESZKA- te ogorki nie beda kiszone tylko malasolne:tak:chyba ze nie zjemy ich w 3 dni to sie ukisza,ale nie widze takiej opcji bo ja malosolne to na kg moge jesc

ZAPMARTA- plan masz dbry zycze zeby sie powiódl:tak:
EWCIA3004- czyli co???czekacie???:-(niezapomnialam o Tobie slonko-nie becz

WISIEŃKA- szybko daj znac po wiztcie co z Dzwoneczkiem-jaki duzy i jak macha lapkami;-)bedzie si:tak:

qrcze-przyslali mi nowy aparat bo przedluzylam umowe w Orange i probuje go rozszyfrowac,ale juz pozno i mi nie idzie:))

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry