reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARAN witaj ;) To dobrze, ze wiesz juz kiedy usg.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Rano dostałam antybiotyki i Sinupret na katar.

My niedawno wróciliśmy z wizyty. Karta założona, opierdziel o niska hemoglobinę dostałam i o fakt że rozchorowałam się w wakacje :-D Maluch ma prawie 35 mm i brykał na usg jak zawodowy piłkarz :-D Boski widok :-D

Maranka, witaj, co się stało ? Myślałam dziś o tobie, jak Ala z ząbkami i jak twoje nastroje. Oj gdybyśmy mieszkały bliżej...
trzymaj się i nie daj się !!!!

motylek, a jak ty ciężaróweczko się czujesz ? a słodkie jedz ile wlezie, należy nam się !

spadam nakarmić koty, zrobić kolację i w te pędy do was wracam.

sol, widok boski, a hemoglobina zawsze ciężarnym spada.

ZAPMARTA ogolnie dobrze, ale piersi pobolewają i wymioty. Straszna sprawa.

SOL witaj. Fasoleczka super.

hellooooooooo

Sol- widok przepiekny :d ja tez chce tak :D

wisienka- ja tez zanotowalam przepis na karpatke :D ciekawa jestem czy mi wyjdzie :) gorzej z ta masa budyniowa.... hmm.. musze poszukac po sklepach...

ja uciekam.. bo pracuje znowu ciezko.. oby do weekendu..

hahah widzialyscie moj suwaczeK???? hahaaah 11 miesiecy do dni plodnych :D no padne zaraz :d

hej kobietki-ja wlasnie wcinam kanapki z wedlinka izoltym serem i zajadam moje ogorki malosolne z rana;-)narazie sa malomalosolne,ale dobre:tak::-)dzieci spia a ja na maxa chce trzeciego dziecka!!!!!!!!!!!!!!!matko zaraz wybuchne przez ten instynkt!!!!!!!!!!!
MAGGY- faktycznie-suwaczek masz super [FONT=&quot]
brawoaz9.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
hahabw6.gif
[/FONT]

Ostatnia edycja:
maggy - już niedługo - zobaczysz :-D A potem zachce ci się drugiego i jak mamie trzeciego to wtedy będzie wesoło :-D

dzieki Sol i mama :D no mam nadzieje, ze wkrotce sie wszystko zmieni :D

ale dziewczyny... co sie stalo z tym suwaczkiem.. no jak Boga kocham nie zmienialam nic a nic.. szok normalnie... nawet dzisiaj nie logowalam sie na bb... hmm.. dziwne

reklama
wykapana jestem możecie wąchać:-D
Sol gratuluję, piekna dzidzia i mnie się zdaje, ze to piłkarz czyli, ze siusiaczek:-)
mama tez lubię małomałosolne. Nie widziałam cię dziś jeszcze i stęskniłam się:tak:.
Zapmarta Hej. Myslałam, ze juz spisz.:-)
maran co się stało bidulko:shocked2:
maggy suwaczek cudaśny, jak to obliczyłaś kochana:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry