reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
PYSIA :-D ja karpatke ostatnio jadłam miesiąc temu jak sie z męzem pokłuciłam i u sostry byłam. Ona zrobiła taką pyycha!

reklama
Motylek ja ogólnie za plackami nie przepadam. Lubię szczególnie karpatkę i serniczka :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: inne też zjem ale najbardziej te 2 lubię

Sernika też lubie:tak: Wogóle do ciast mnie ciągnie. Ale ostatnio zepsułam sernik na zimno, bo mi za szybko masa zgęstniała i potem nijak to wyłożyć. Wyglądała trochę dziwacznie, ale dobry był.:-D

AGNIESZKO no to ok.

motylku to przepis jeszcze mojej mamy
Ciasto
1 szkl wody
1/2 kostki margaryny
Zagotować i dodać
1 szkl maki i wymieszać dokładnie. Odstawić żeby ostygło. Potem dodać 4 całe jaja po jednym i wymieszac bardzo dokładnie. Na papier i da piekarnika. Piekę w 180/200 stopni do wyrośnięcia i zrumienienia. Mase robię gotowca albo budyniowa klasyczną.
Idę się wykąpać. Zaraz wracam:-D

Ostatnia edycja:
WISIENKO dziekuje bardzo :) Mase to myśle ze z gotowca zrobie, albo poszukam w necie przepisu dobrego.

Agusia dam rade. Ja tam lubię chodzić do ginki, bo mam fajną i w ogóle lubię dbać o swoje zdrówko. Mam znajomą, która mówiła, ze pierwszy raz do gina poszła jak była w ciąży, czyli 28 lat szok i powiedziała, że tylko u babki była i że do faceta nie pójdzie
Wisieńko dzięki za przepisik, zapiszę sobie. Może też kiedyś spróbuję :]
Motylek :]

reklama
witam nic nie nadrobiłam... :( jestem wykonczona moim Małym Skarbem... dziś poniosłam porażke... aż nie chce mi sie już nawet o tym pisać...

wpadam na chwile by powiedziec, że ma już termin pierwszego USG na 22 lipca :) dziś dzwonili do mnie ze szpitala bym potwierdziła, że mi taki termin wizyty odpowiada no i jeszcze przyślą list z godziną...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry