reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witajcie:)
Jestem nowa osoba na tym forum i strasznie ciesze sie ze taki wlasnie watek powstal .
Niestety nie zdolalam przeczytac go calego,ale postaram sie to nadrobicw najblizszym czasie.
W pazdzierniku stuknie mi 34 latek i staram a w zasadzie bedziemy sie starac o dzidziusia zaraz po urlopie.
Troche mam obawy,jsk przed kazda wieksza zyciowa decyzja,ale juz postanowione i zatwerdzone:-)
Obawy sa typu wiek ja jak juz wspominalalm maz 38,oraz duza roznica miedzy synkiem ktory skonczyl 9 lat.
Przyzwyczailam go do bycia samym i nie wiem jaka bedzie reakcja na wiesc o rodzenstwie,pewnie bardzo sie ucieszy z tym ze nie zdaje sobie sprawy z tego ze moje serduszko bedzie podzielone na dwa.

Jesli chodzi o przygotowania to jakos specjalnych nie bylo.Chodze dwa razy w roku do ginekologa i jest wszystko dobrze jestem przygotowana na dzidziusia a moze moja mamcica raczej.Zrobilam podstawowe badania krwi i tez dobrze od tygodnia biore kwas foliowy.
Pozdrawiam was wszystkie.

Agusia wiem, zleciało migiem. A czuję się wspaniale na myśl o tym wszystkim co mnie czeka :-D:-D:-D:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Już nie mogę się doczekać tych staranek, kochana i nawet ostatnio dyskutowałam o wózku z moim :-D:-D Dziecka nie ma ale już takie tematy mamy
Wisieńka fajowo, że spotkanko się udało :) Eh. Jak się czujesz? wszystko okejos ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pysia My tez planowalismy wszystko od dawna. Czuję się średnio ale nie najgorzej. Staram sie udawać, ze dobrze. Jutro wizyta u gina. Mam nadzieję, ze z Dzwoneczkiem jest w porządku. Ale mam nerwy, ze masakra

pysia czeka Cię wspaniały czas zobaczysz:))
wisieńka to fajnie że ploteczki się udały:))
tusenfryd18 witam:)
Ja myślę że na waszym miejscu nie czekałabym do żadnego urlopu ze starankami tym bardziej że jesteście zdecydowani a latka niestety lecą.Różnicą między dziećmi się nie przejmuj,będziesz miała pomoc w synku przy noworodku,wszystko będzie ok:)

Agusia wiem, że czeka mnie wszystko co najlepsze. dziś idę po urlopik - co prawda za wiele go nie mam ale będę się urlopować 2 dni przed i 3 dni po. Wystarczyć powinno. Nie mam za bardzo jak poszaleć z urlopem :-:)-:)-( Nie nawaliło go w tym roku dużo eh :-D:-D
Wisieńka co planowaliście wszystko od dawna? ;-);-) Mam nadzieję, że wszystko z dzwoneczkiem w porządku. Ja mam gina we czwartek, bo znów coś się dzieje niedobrego eh

tusenfryd18 Witam ciebie, właśnie przeczytałam Twój post:-)Nie bój się , tu jestkilka dziewczyn po 30, ja jestem jedną z nich. Na pewno dasz radę a miłość się mnoży nie dzieli więc Twoje serduszko po prostu urośnie
Aguś Ja ci dam Latka lecą, hę:-D:szok::-p
pysia Imiona, pokoik, kołyska, wózek wszystko było oglądane. Studia prawie ma zaplanowane:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry