reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam sie i ja:tak::-)u mnie piekne slonko,wlasnie wstalam-Tomi zrobil kawke a poniewaz zszedl na dol wczesniej i cos robil na kompie to juz mi odpalil bb i sie z Wami witam

JEZYNKA- trzymaj sie po 12 tyg.przewaznie objawy ustepuja i zaczniesz sie cieszyć ciążą:tak:zobaczysz,bedzie si:tak:;-)

mnie dzis nie bedzie za duzo-troche teraz i potem moze wieczorkiem jak dzieci zasna.po obiedzie jedziemy na chwile do Ikea,potem na grob przyjaciela o ktorym pisalam wczoraj(minelo juz 7 lat od Jego smierci) a potem do znajomych-jade w czwartek nad moze i chce woskowanie nog i bikini.a poniewaz tez maja dom i ogrod to dzieci pobawia sie do oporu na powietrzu i wrocimy pewnie kolo 20.00

mam nadzieje,ze Wasza niedzela tez minie milo i rodzinnie

WISIEŃKA- trzymaj sie ,mysle o Tobie-mam nadzieje,ze tesciowa nie meczy za bargzo:sorry:

reklama
hej hello:tak::-).my śniadaniujemy właśnie:-),a potem czas na wybory:cool2:.coś mi się wydaje,że czeka na s 2-ga tura...

mama hej siora:-).widzę,że niedziela tez aktywna:tak:.&&&&&&&&&&&&& za cykl z Clo:-)
jeżynka zastanawiałam się gdzie się podziewasz:tak:.mam nadzieję,że juz niedługo złe samopoczucie pójdzie precz:tak:
kinga witaj!przykro mi,że @ przylazła...&&&&&&&&&&&& za kolejny cykl:tak:
hej sol:tak:

BIBINKA- [FONT=&quot]
c012.gif
[/FONT] siostra
NO TAK TEZ AKTYWNA NIEDZIELA BO ILE MOZNA REMONTOWAC???
trzeba troche spotkac sie ze znajomymi

drugą tabletke Clo juz dzis wzielam jeszcze 3 zostaly...i dzieki za &&&&&& [FONT=&quot]
2137906kijdo2cvly.gif
[/FONT]

Dziendoberek:-D

Kinga ja takze tule z powodu @...:-(
Zobaczysz, przyszly cykl bedzie nasz:tak: Same marcoweczki beda:cool:

Sol ja to mam niestetty najmniejsza lodowke mozliwych wiec musze tez ja rozmrozic bo juz nawet na lodowke mi nie chlodzi:confused2: Taki urok maych zwyklych lodowek;-)
Ale swoja droga sprobuj tak jak mowila Bunia, ja niestety w tej kwestii nie pomoge bo sie nie znam:no:

Mama, Bibinka, Kinga,Sol,Agusia, i wszystkie inne ktore jescze sa, witajcie:-)

Myslalam ze po wczorajszym dni w pracy na popoludnie bede miala tone nadrabiania a tu prawie nic:szok:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry