reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ale wiecie że nie miałam robionego usg i to właśnie mnie martwi ze lekarz stwierdził ciąże bez usg i nie wiem czy mam sie cieszyć a później płakać:(
CZARNA witaj:) A badał cię? Bo mi też w 6 tygodniu stwierdził ciąże badając mnie a potem w 9 zrobił mi USG:) Nie zamartwiaj się tak

reklama
Makijaz zrobiony;-)
Musze tera pogombinowac bo do nowych wlosow stary nie pasuje;-)
Teraz jeszcze pyszna kawusia i trzeba sie bedzie zbierac, a mi sie tak nie chce:zawstydzona/y:

Czarna uwierz ze jestes w ciazy. Ginekolog bez podstaw by czegos takiego nie napisal

mama wzięłam, wzięłam o tym się nie zapomina- muszę się pilnować bo mam teraz 3x1
BUNIA- no tak,to pilnuj planu brania Clo i na dniach zaczynamy dzialac:tak:
BUNIA, MAMA powodzenia z Clo:tak::tak: Trzymam kciuki za Was z całej siły:-):-)
NIKA- dzieki za kciuki-bardzo sie przydadza!!!:rofl2:
Ale wiecie że nie miałam robionego usg i to właśnie mnie martwi ze lekarz stwierdził ciąże bez usg i nie wiem czy mam sie cieszyć a później płakać:(
CZARNA- a jedz do szpitala,powiedz,ze mialas sie zglosic na usg do ginek.za kilka dni ,ale Cie boli brzuch i nie wiesz co sie dzieje ,ze prosisz o zbadanie itd itd-moja kumpela tak zrobila jak sie martwila i w szpitalu jej zrobili i byko wszystko si

BUNIA- no tak,to pilnuj planu brania Clo i na dniach zaczynamy dzialac:tak:

NIKA- dzieki za kciuki-bardzo sie przydadza!!!:rofl2:

CZARNA- a jedz do szpitala,powiedz,ze mialas sie zglosic na usg do ginek.za kilka dni ,ale Cie boli brzuch i nie wiesz co sie dzieje ,ze prosisz o zbadanie itd itd-moja kumpela tak zrobila jak sie martwila i w szpitalu jej zrobili i byko wszystko si

ja wczoraj błam w szptalu właśnie i mnie tylko zbadał:(
i z tego co napisał na karcie informacjnej to C pierwsza 6/7 tydzień
potem ża częśc pochwowa uformowana , 2.0cm i cos o tryonie napisane

reklama
DJ to poczekaj i zapisz się na usg prywatnie jakos... Po co się tak niepotrzebnie zamartwiać??

A ja chciałam się pożalić... Jestem w pracy i koleżanka z pokoju powiedziała że chce chyba iśc do domu... no to mówię że jak chce... i się pyta czy ja ide . Ja mówię że nie bo mi szkoda uroplu, bo juz i tak dzień zmarnowany bo jest 12... Ona na to - nie masz dzieci to nie rozumiesz:wściekła/y: I że dla neij nawet chwila z dzieciakami to nie jest dzień zmarnowany... A teraz puszcza sobie filmiki ze swoimi córeczkami i każe mi oglądać:wściekła/y: Powiedziałam że mam dużo pracy i nie mam czasu... Dodam że kiedys w chwili szczerości jej powiedziałam o ciązy pozamacicznej i naszych trudnych staraniach więc doskonale wie co jest grane... Normalnei wściekła jestem!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry