reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nika, mama wiem wiem. Ale jajka
Marylko, dzieki Ci

eh, nie chce mi sie cos jechac. kolezanka nie odbiera pewnie spi

reklama
MARYLKA- imiona pienka- a Bartuś bardzo mi sie podoba;-)
NIKA- udanego i owocnego buszowania:-D:-D
PYSIA- za tydzien robimy Ci panieński na wątku;-)
SOL- cześć :)

WISIEŃA,ZAPMARTA,LORELAIN,BUNIA,BADYLINKA,MLODAM,AGNIESZKA,IWONKAEWCIA822,EWCIA3004,SORBUŚ,PRALINKA,NAGAPALMA,BOBOMAMA i pozostale laseczki-meldowac sie co u Was

Witam weekendowo ...

I znowu mam taaakie zaległości, że szok :szok:

Jutro miałam testować, ale temp znów ześwirowała totalnie i chyba nie ma sensu ... owulki jednak nie było, więc szkoda sobie robić nadzieję :-(

Napiszcie mi plizzzz co tu ciekawego się podziało, bo nie wiem, czy uda się nadrobić ...
Na razie siedzę sama z Zuzu ... M pojechał sam na zakupy, żeby młodej przy przeziębieniu po sklepach nie włóczyć ...
a potem jedzie z moim kuzynem kupować auto ... do mnie na pocieszenie miała przyjechać dziewczyna kuzyna ... a koniec końców przyjedzie ciocia :eek:

i do tego zlewa, więc o spacerku możemy zapomnieć :-(

dziękuję za te wasze kciuki kochane jestescie
ale niestety wątpię mocno aby to było to... do pn pewnie sie wyjaśni.
Buziolki***

MARYLKA no ciekawie się zapowiada tym bardziej że wyprzedaże się zaczęły a ja uuuuuwielbiam takie akcje:-D:-D A jakbyście widziały Pati jak przebiera na wieszakach to byście padły:cool2:

PYSIA słonko jeszcze 2 tygodnie Młoda Pani:laugh2::laugh2:

MAMA smutne stracić przyjaciela:-(
no to cudnie tez uwielbiam wyprzedaże :)

MARYLKA- imiona pienka- a Bartuś bardzo mi sie podoba;-)
NIKA- udanego i owocnego buszowania:-D:-D
PYSIA- za tydzien robimy Ci panieński na wątku;-)
SOL- cześć :)

WISIEŃA,ZAPMARTA,LORELAIN,BUNIA,BADYLINKA,MLODAM,AGNIESZKA,IWONKAEWCIA822,EWCIA3004,SORBUŚ,PRALINKA,NAGAPALMA,BOBOMAMA i pozostale laseczki-meldowac sie co u Was
dzięki :) z początku dla dziewczynki chcielismy Marysia ale troche dużo ostatnio sie u nas Maryś rodzi i dlatego Małgosia - przynajmniej jak na razie a Bartek to będzie na bank :) to po kamila kuzynie :)

nono panieńskie :) będzie sie działo striptizera już mamy

hej, hej
witam wszystkie w sobotni,leniwy dzień:-)
A ja znowu mało czasu mam, także tylko na chwilę jestem
mama dobrze że Tom ma wsparcie w rodzicach Twoich, a stracić przyjaciela jest strasznym przeżyciem...
pysia no i coraz bliżej, tam tam tadam,tam tam tadam, stresik się włączył??;-)
nika buszuj po sklepach ile wlezie, jak coś upolujesz to się pochwal!
marylka ależ z Ciebie pracuś!! chwali się to!!
bibinka jak tam w pracy, kiedy wakacje? spacyfikowałaś jakieś dzieciaki pod koniec roku, czy dałaś im luzy??

Witajcie Laseczki;-)
Monia
A jakis taki dzien mialam nijaki, pewnie to zasluga @ wrednej...

Dzisiaj juz troszke lepiej sie czuje, na noc wypilam ziolka (lisc senesu) i rano od razu do kibelka... Juz nie mam wyzutow co do wc\orajszego obzarstwa:-p

Dzisiaj 4 dc a ja juz tylko lekko plamie:szok:
Zawsze3,4 dzien byly najgorsze a w sumie okres 7 dni...
No ale przynajmniej mniej sie mecze, i tylko 1 tabletke przeciwbolowa wzielam:szok:

Wy tak dzisiaj z samego ranca sie rozpisujecie to ja juz widze ten weekend... Tyle nadrabiania bede miala:crazy:
Bo ja bidulka do pracki:zawstydzona/y:

Witam dziewczyny. Nie wchodziłam bo Paweł pojechał juz jakiś długi czas temu na dworzec po teściową i przepadł a ja tak czekałam bo to 15 minut bez korków. Myslę, ze chyba jakieś kino po drodze:-D:-p
Czułam się dziś nawet dość dobrze od rana ale już zaczęło mnie mdlic po dupku.Rozmawiałam z kuzynką, która po kliku poronieniach urodziła synka i trochę mnie uspokoiła. Cały czas lękam się o dzwoneczka.
Pozdrawiam was wszystkie i życzę miłego dnia. Ja zostanę póki nie przyjadą.

reklama
jol hej!nigdy nie mów nigdy:tak:.
marylka ale się gość wygina:-D:-D:-D
mama masz PW:-)
margolcia hello:-).za tydzień wakacje,no chyba,że nie uda mi się dzienników w czw zdać,to jeszcze środa po zakończeniu roku mnie czeka:-(.a dzieciaków jak na lekarstwo,więc się nie wczuwam:-).niestety muszę stwierdzić,że co nowy rocznik klas I-wszych przyjdzie,to gorszy,a ten w tym roku,to jakaś masakra jest:szok:
pralinka biedaku,współczuję,że musisz do pracki iść!tulę...
wisienka trzymaj się dzielnie kobieto!!!z dzwoneczkiem wsio jest OK!!!;))).może jakieś ZOO zaliczyli;)))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry