reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej hello:tak::-)

właśnie jemy śniadanko:tak:
jaewa,monia cześć:-)
marylka hej pracowita kobietko:-)
mama cześć siora:-D.mam nadzieję,że w weekend odpoczniesz:tak:
nagapalma współczuję...a może on Ci ten antydepresant przepisał,bo sądzi,że te Twoje dolegliwości pośrednio na tle nerwowym są?
kinga mam nadzieję ,że się udało &&&&&&&&&&&&&;)

reklama
KINGA- no to &&&&&&& zaciśniete ,zeby przyszla za rok najwcześniej;-)

BIBINKA- cześć siostra:) no dzis pospalam do 9 ,jak zeszlam na dol to mąż juz mi odpalil bb :):):):)))
teraz czyszcze moje kwiaty-to znaczy liscie...
na 14.00 jedziemy do kumpla-byl moim swiadkiem na slubie-kupil mieszkanko i jedziemy na kawke.

Ostatnia edycja:

nagapalma współczuję...a może on Ci ten antydepresant przepisał,bo sądzi,że te Twoje dolegliwości pośrednio na tle nerwowym są?
Witaj Bibinka :-) Jak tam humor od rana? Twoja mala juz rozrabia czy jeszcze spi?;-)

Witam sie weekendowo. wyspalam sie za caly tydzien wstawania rano :) jak ogarne dom to zamierzam jechac do kolezanki choc pogoda niezbyt nastraja do jakichkolwiek rowerowych wypadow.

KINGA -witaj -pisz nam tu jak Twoja @;-);-);-);-);-) nadal cisza??

MARYLKA- witaj pracusiu nasz:-)
u mnie wczoraj bylo mega gorąco i duszno a dzis w nocy mocno padalo i dzis echo slonka i nirmalnie zimno:sorry::sorry:
hej kochana coś sie spotkac ostatnio nie mogłyśmy :( ja miałam towary i mało na forum byłam no u mnie sie wczoraj wieczorem ochłodziło i myślałam że bedzie padac ale nie padało dziś też troche chłodniej i taki wiatr jakby na deszcz sie po mału zanosiło

jak sie czujesz kochana ??

hej kochana jak tam samopoczucie i jak Ala ????

Kinga trzymam mocno kciuki :)

Wczoraj uzgodniliśmy prawdopodobne i mie dla dziewczynki : Małgosia :) a dla chłopaka zostaje Bartek także jakby sie udało to będzie albo Małgosia albo Bartek :)

ale mam głodomora od samego rana ide po gorący kubek na zaplecze :)

mama fajnie,że jedziecie w odwiedziny,coś się będzie działo:tak:
jaewa humor jako tako...Ala śpi:-D:-D:-D,he he,rozrabia od rana:tak:
marylka Ala ok,dziękuję.a u mnie @ nadal niet:-(
pysia hello;)

Ostatnia edycja:
Ech kobitki wy wstalyscie dopiero a mu juz wieczor mamy :(
Ide przygotowac jakas kolacje, dotrzymac towarzystwa mojemu S
i moze potem jeszcze wpadne na chwilke a jak nie to zycze Wam
pieknego dnia i do jutra

Bibinka tez bym chciala miec takiego malego szkraba co od rana buszuje po domu :)

Witam porannie:-):-)

My już po śniadanku, Pati jak zwykle oglada bajki a ja ogarniam mieszkanko bo po południu jedziemy z kumpelą na buszowanie po sklepach:tak::-D
Pogoda u nas do bani - wieje wiatr i chmury pędzą po niebie jak szalone:sorry:

NAGAPALMA no nie ciekawie iść do lekarza i dalej nie wiedzieć co dolega:crazy:

MARYLKA hejka pracusiu:-)
JAEWA, MAMA, BIBINKA, PYSIA witajcie kochane:-)

reklama
Witam porannie:-):-)

My już po śniadanku, Pati jak zwykle oglada bajki a ja ogarniam mieszkanko bo po południu jedziemy z kumpelą na buszowanie po sklepach:tak::-D
Pogoda u nas do bani - wieje wiatr i chmury pędzą po niebie jak szalone:sorry:

NAGAPALMA no nie ciekawie iść do lekarza i dalej nie wiedzieć co dolega:crazy:

MARYLKA hejka pracusiu:-)
JAEWA, MAMA, BIBINKA witajcie kochane:-)

Witaj Nikus tylko ja juz musze spadac :( Buziole dla Was :***;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry