reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja wykapana i tez do łóżeczka:-)
Sol idz do lekarza jak najszybciej, bo to jest niebezpieczne i przestań sama się leczyć!!!!!!!!!!!!Bo po dupie dostaniesz.
Zapmarta wpadłeś i wypadłaś, dobrze, ze z dzidzią wszystko dobrze a że jest większa to nic.
margolcia nie mogłam pić nigdy czerwonej herbatki, zawsze mnie po niej mdliło.
No ide sobie poczytac i zasnę.
SZCZYPAWECZKI
c010.gif

reklama
MARGOLCIA to muszę sobie zapas zrobić tych herbatek;-)

Ja też uciekam do spanka - dobranoc pchełki na noc!!

dobrej nocki kobietki i ja powoli znikam
aha wiisienka mnie tak coś dziś mdliło bez powodu, tak ogólnie, ale nie za długo to trwało za to senna chodze całe dnie...

dobranoc tym co już śpią albo zaraz uciekają
pralinka tulę Cię mocno bidulko....zły dzień dziś widzę...

ja się dziobie z Moim właśnie.... mówi że wredna cholera dzisiaj jestem :/
co ja kurka poradzę? mam być ciągle cudowna i wspaniała? Też czasem nie mam siły i mam gorszy dzień :(

Witam Was wszystkie!
Ufff, padam z nóg... Pierwszy dzień w pracy minął szybko, ale okrutnie jestem zmęczona... Śmigam do wyrka, tylko chciałam się przywitać i Was pozdrowić. Muszę jeszcze wykrzesać trochę sił na akcję z moim M., bo nie mogę przecież zmarnować owulki. :-D:-D:-D:-D:-D
Buziaki Wam wszystkim, postaram się Was nadrobić, bo znów natrzaskałyście stron, ze hoho! :-):-)
Dobrej nocki!!!

mary - heloł pracoholiczko :D
ale jak było ogólnie? Poopowiadaj coś!

EDIT:
no i nic nie opowiedziała...
zbieram się do spania bo już mi nos na klawier opada

kurka rurka...... natchnęłyście mnie z tym farbowaniem, korci mnie strasznie żeby wrócić do koloru sprzed roku....IMG_4901.jpg

no nic.... się pomyśli :)
tymczasem borem lasem dobranoc drogie panie

Ostatnia edycja:
reklama
sie serdecznie z rana :-D Mamy weekend, slonko swieci wiec zycze wspanialej soboty:-)
Wpadne potem zobaczyc co naskrobiecie :)
Badylinka fajny kolorek, a jaki teraz masz? Ja mam blond osobiscie :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry