reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja tam się już nie wypowiadam bo i tak jestem tu raczej gościnnie już tylko.
ale nie jest tak jak było kiedyś. coś się popsuło i to widać jak nic.
Pozdrawiam was ciepło.

Sol
no to pilnuj dietki i bedzie oki na pewno jak mowisz:) buzka

reklama
Oj kobietki nie kłóćmy się.
Forum jest by sobie pomagać, wspierać, wysłuchać. Nie ironizujmy, rzucajmy aluzji itp.
Ale i tak myślę że atmosferka jest ok :-)

To znowu-gruba krecha-i zaczynamy od nowa-miło, przyjemnie itp :-)

Zastanawiam się czy humorek poprawić sobie już czy wieczorkiem-i farbnąć włoski-farba od 3 tyg leży-a nigdy czasu nie ma :wściekła/y:
Nio i w ogóle to marzą mi się wakacje-wszyscy dookoła wyjeżdzają, planują itp-a my czasu nie będziemy mieli :-:)szok:

Agatek farbij sobie włoski jasne! na pewno będziesz ładnie wyglądała no i humorek będzie lepszy;)

ja już z doskoku... ciężko czasami od was odejść ;)
zaraz jednak ide..

fakt czuć tą ironię czuć...zgadzam się z Tobą mama
KINGA- pewnie,ze czuć *********!!!!!!!!!!!!!!:crazy:
MAMA ja tego nie zauwazylam.:no:
MOTYLEK BO znasz sprawe z jednej strony......
aaa to o to chodzi...rozumiem teraz już....
I zgadzam się z Tobą mama ale trzeba przyznać że wszystkie już odpuściły a ktoś wciąż jakieś aluzje sieje...więc...miło tu chyba nie będzie już nigdy a szkoda :-/

...a ironie czuć czuć i to bardzoooo...
AGNIESZKA-no wlasnie!!!!!

SOL- przeczytaj prosze 10 punkt regulaminu!!ZAUFANIE!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
JAEVA jak tak dalej bedzie to ta moja fasolinka dosc tuczna bedzie:-D:-D

To dobrze, spali jak juz bedzie chodzic umiala ;-) nie sadze ze bedzie tuczna bo i mama pewnie drobnej kosci. Ja sie boje ze przy moim S bede miala brzuch jak balon bo jego bratowa jak byla w ciazy miala brzuch jak przy trojaczkach a tylko jedno sie urodzilo ale porzadne ;-)

SORBUŚ- nie ma sprawy-nie gniewam sie -przeslij troche ciążowych fluidków i bedziemy kwita

mówisz i masz :tak::tak::tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

witam się dziś

najadłam się śniadankiem, piję kawkę. coś tam was nadrobiłam

mama ładne te róże- moja mama na działce też ma szczepione, ale ostatnie wichury jej trochę połamały i muszę jechać z tym porządek zrobić. też lubię się bawic w ogrodzie. co prawda nie sprawia mi to aż tyle przyjemności i przeważnie to czuję, że za karę muszę, ale czasami lubię- mama stwierdziła że mi lepiej wychodzi śmieszna kobietka
pralinka fajny kolorek włosków
badylaku cudnie, że się udało. to w sam raz w październiku- przyjadę do ciebie na moje urodziny. a za te zdjęcia muffinek to już cię nie kofusiam. muszę do terapeuty iść, bo mam wstrząs i uraz psychiczny. trauma normalnie- jak ugryźć kompa????

co tam jeszcze.... jak sobie wspomnę to napiszę.

acha- dzisiaj znajomi przywożą nam swojego pieska na tydzień, bo jadą na wczasy. i teraz będę mieć 3 psy!!!! nasz+ od gospodarza (Pan Gospodarz jedzie w niedzielę na wczasy też)+ od tych znajomych. ale będzie sajgon!! ten od znajomych będzie z nami w domu, a tamte są na dworze. koty nie będą zachwycone

a tak wogóle to wczoraj sobie z Gospodarzem piwkowaliśmy i się dowiedziałam, że sąsiadka urodziła bliźniaki ostatnio. G mu powiedział, że w przyszłym roku też nam pewnie będzie po placu krasnalek latać, a on na to : "DYĆ JUŻ DOWNO MIOŁ LOTAĆ!!! Jo się starzeja, a chca se jeszcze dziecko małe pobawić- kobiety na to lecą. Jak je wezna na spacer to wszystkie dziołchy do mnie przylecą."

z takim człowiekiem mieszkamy

reklama
Motylku bardzo się cieszę, że fasolinka ok :) Ja to bym chciala miec córcię najpierw, jak już kiedyś coś... :tak:
asiuasiu - przepraszam, mam nadzieję, że nie znikniesz całkiem z naszego wątku
jaewa - no i mnie natchnęłaś... jak ja bym chciała mieć trojaki! :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry