reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Badylinka na pewno musi być takie cv napisane w jezyku angielskim. i na tej samej zasadzie co u nas w Pl. A ty umiesz pisać po angielsku??

myślę że z lekką pomocą bym sobie poradziła. Bo pisanie to akurat dziedzina która mi najgorzej idzie.
Lor - też mnie to powaliło :D

Lece, bede wieczorem.

pa motylinku! :*

pękam!! tak się objadłam, na koniec dopchałam się mlekiem bananowym:-D

ja chwilę temu obiad zjadłam i też pękam. Mleka bananowego nie mam :(

mała - dziękuje! Oczywiście, dla Was zawsze :D

Wrócilismy było bardzo przyjemnie, teraz oglądamy sobie Kasię i Tomka i będziemy coś szamać. Po szamaniu łyknę Dupka, może mnie mniej bedzie mdlić.:-)
mama śliczne róże, a wiesz juz co z moimi emotkami?
Badylinka Superaśnie, teraz kciukasy za brak @&&&&&&&&&&&&&&&&

dziękuje Wisienko. Ja się jednak nastawiam na to że przyjdzie....
uwielbiam Kasię i Tomka! ^^

obejrzałabym sobie jakieś filmidło ale nie mam pojęcia jakie....

mała - pokaż potem co Ci wyszło! ^^

Ja tez a teraz znowu leci na comedy central :-DJa oglądam ostatnio nałogowo. Lubie tez Jim wie lepiej:-DPralinka jestem ciekawa efektu
Lor oglądam to co pisała i Hoży doktoży, resztę nie:-D Lubię oglądac Disc. T&L. Mamy N tv i mogę na szczęście nagrywac, cofac itp.

Ostatnia edycja:
Normalnie wejszłam do Was ponarzekac na chłopa!!! :wściekła/y: Zastanawiam się, gdzie mój chłop ostatnio rozum zgubił....normalnie wściekłam sie na niego zawodowo...a teraz mam moralniaka, żeby opr mu zrobić o źle zrobione zakupy?!
-zamiast ketchupu kupił sos salsa (Hellllołłłłł, w życiu nie kupowaliśmy go)
-sałata lodowa zamiast rukoli, bo pani w sklepie wmówiła mu że to rukola.....

-proszek do białego - miał byc do koloru i rozwalający zakup....
...............-zamiast baterii paluszków kupił PALUSZKI tyle że solone!!!!!!!!!!!
Ludzie trzymajta mnie bo go zakatrupię....:wściekła/y:

Jeszcze pyta "kotek o co ci chodzi kupiłem wsio z listy".....no nie mogę...

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tez a teraz znowu leci na comedy central :-DJa oglądam ostatnio nałogowo. Lubie tez Jim wie lepiej:-DPralinka jestem ciekawa efektu
Lor oglądam to co pisała i Hoży doktoży, resztę nie:-D Lubię oglądac Disc. T&L. Mamy N tv i mogę na szczęście nagrywac, cofac itp.

ja uwielbiam jim wie lepiej i ostatnio jeszcze w fajnych godzinach leci jak poznałem waszą matke... też super:)... oprócz comde cyntral lubie tez fox life bo tam ostatnio leci najnowszy sezon chirurgów, prywatna praktyka i ten o duchach:)

Normalnie wejszłam do Was ponarzekac na chłopa!!! :wściekła/y: Zastanawiam się, gdzie mój chłop ostatnio rozum zgubił....normalnie wściekłam sie na niego zawodowo...a teraz mam moralniaka, żeby opr mu zrobić o źle zrobione zakupy?!
-zamiast ketchupu kupił sos salsa (Hellllołłłłł, w życiu nie kupowaliśmy go)
-sałata lodowa zamiast rukoli, bo pani w sklepie wmówiła mu że to rukola.....

-proszek do białego - miał byc do koloru i rozwalający zakup....
...............-zamiast baterii paluszków kupił PALUSZKI tyle że solone!!!!!!!!!!!
Ludzie trzymajta mnie bo go zakatrupię....:wściekła/y:

heheheh mój tez tak robił, ale od kąd jest Mati na swiecie to się wyszkolił:) ... ale teraz np. wyslalam go do sklepu po piwko a on mi miał kupic standardowo karmi i chałwe... no to kupił sobie piwko, mi chałwe a o karmi juz zapomniał :-p:laugh2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry