K
Kinga85
Gość
nie..Kinga a ty przypadkiem nie miałaś dzisiaj testować?;-)
ja nie testuję
kto mnie dobrze tu zna to o tym już wie ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie..Kinga a ty przypadkiem nie miałaś dzisiaj testować?;-)
Badylinka na pewno musi być takie cv napisane w jezyku angielskim. i na tej samej zasadzie co u nas w Pl. A ty umiesz pisać po angielsku??
Lece, bede wieczorem.
pękam!! tak się objadłam, na koniec dopchałam się mlekiem bananowym
Ja tez a teraz znowu leci na comedy central Ja oglądam ostatnio nałogowo. Lubie tez Jim wie lepiejPralinka jestem ciekawa efektu
Lor oglądam to co pisała i Hoży doktoży, resztę nie Lubię oglądac Disc. T&L. Mamy N tv i mogę na szczęście nagrywac, cofac itp.
Normalnie wejszłam do Was ponarzekac na chłopa!!! Zastanawiam się, gdzie mój chłop ostatnio rozum zgubił....normalnie wściekłam sie na niego zawodowo...a teraz mam moralniaka, żeby opr mu zrobić o źle zrobione zakupy?!
-zamiast ketchupu kupił sos salsa (Hellllołłłłł, w życiu nie kupowaliśmy go)
-sałata lodowa zamiast rukoli, bo pani w sklepie wmówiła mu że to rukola.....
-proszek do białego - miał byc do koloru i rozwalający zakup....
...............-zamiast baterii paluszków kupił PALUSZKI tyle że solone!!!!!!!!!!!
Ludzie trzymajta mnie bo go zakatrupię....