reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dziekuje Wam dziewczyny za komplementy:tak:;-)
MARGLCIA- te sa wlasnie szczepione;-)
BADYLINKA- no tak,corka sie zalapala na fotke no i gratuluje udanego spotkania i decyzji o wyjezdzie!!!!!!!!!!!! i nadal &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za brak @

ja mykam ,bede wieczorem

MARYBETH!!!!!!!!!!!!! Gratsy!!!!!!!!! Ja mówiłam że się uda!!

Wisienko - miłego spaceru :)
mama - przepiękne te róże... i widzę że dzieć się załapał na foto ^^
Kinia!!!!! - jak tam? jest @?
u mnie na razie brak......

a teraz uwaga uwagaaaaaaaaa
DZIĘKUJE WSZYSTKIM KTÓRZY DZIELNIE TRZYMALI KCIUKI ZA MOJE SPOTKANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!
w październiku jadę do Irlandii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cieszę się jak małe dziecko i jednocześnie boje się czy wszystko pójdzie tak jak powinno.....
Gratuluję serdecznie!!!
Trzymam kciuki, zeby wszystko poszło jak trzeba! :-):-):-)
Mama - piękne te róże! Napracowałaś się! :tak::tak:
Ja mykam, bo muszę się na jutro przygotować do pracy! :-) No i poza tym pracowita nocka przede mną, skoro dziś chyba owulka... :-D:-D Serdecznie Was wszystkie ściska i życzę miłego wieczoru!!!

Ostatnia edycja:
motylku - :)
mama - dziękuje za dotychczasowe kciuki i za te nowe też ^^
marybeth - dziękuje :D

aż sobie zmienie suwaczek z wrażenia :D

Kinia!!!!! - jak tam? jest @?
u mnie na razie brak......

a teraz uwaga uwagaaaaaaaaa
DZIĘKUJE WSZYSTKIM KTÓRZY DZIELNIE TRZYMALI KCIUKI ZA MOJE SPOTKANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!
w październiku jadę do Irlandii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cieszę się jak małe dziecko i jednocześnie boje się czy wszystko pójdzie tak jak powinno.....

u mnie narazie też brak...

Ciesze się że spotkanie udane i wyjedziesz:) na pewno bedzie okej zobaczysz!:tak::-)

Witam kochane dziewczynki!

Dostałam pracę!!!!!!!!!

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Cieszę się jak nie wiem co! Dziś była druga rozmowa i dostałam te pracę, zaczynam jutro... Dziękuję wszystkim za kciuki!

CIESZE SIĘ ZA TWOJĄ PRACĘ :)))) Gratki!!!

KINGA- &&&&&&&&&&&&&&&&&&& Ty wiesz;-)
wiem:-)
:*
A ty odpoczywaj ryba!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama - róże śliczne - taki delikatny kolor maja :-D
mary-beth - gratki pracy :tak:
badylinka - gratuluję wyjazdu :-)
motylku - sen to zdrowie :tak:

Ja padam na ryjek - jest duszno chociaż nie upalnie ale powietrze ciężkie jakieś :dry: A na dodatek w przyszłym tygodniu muszę się wybrać do diabetologa bo prawdopodobnie mi się cukrzyca zaczyna :dry: Od dziecka miałam hipoglikemie i jeszcze mi słodycze kazali jeść, z Karolą w ciąży miałam to samo a teraz 124 mi rano wychodzi i nie wróży za dobrze :-( Na szczęście mnie od słodkiego odpycha :-) Bo jakby mnie ciągnęło jak z Karolą to bym chyba zwariowała a tak jakoś wytrzymam z dietą :-D W ostateczności insulinka i po krzyku - na szczęście teraz ciężarne dostają refundacje na pompy insulinowe więc odejdzie mi kłucie :-p

reklama
motylek - wiem - najpierw gin potem diabetolog. mam glukometr więc sobie mierzę i nie bałdzo mi się wyniki podobają :-( Wiedziałam ze w tej ciąży coś się sypnie ale w życiu bym nie pomyślała że cukrzyca jak ja zawsze miałam za dużo insuliny :-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry