reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol - dziękuje.
Nie za dobrze z tą cukrzycą..... :/
ale masz racje - plus jest taki że jest refundacja na pompy bo kłucie to cholerstwo totalne i nikomu nie życzę.
Miałam koleżankę w LO z cukrzycą i jak patrzyłam jak się bidula męczy to aż mi było przykro :(

pytanie do dziewczyn z zagranicy - jak się pisze zagraniczne CV? :>
są gdzieś wzory w necie?

reklama
BADYLINKA poszukaj w google. Moze cos znajdziesz.:tak:

SOL przykro ze tak wyszło:no: Ale jak pojdziesz do lekarza to ci napewno doradzi. I efekt bedzie taki ze za kilka lat bedziecie to z maluszkiem wspominac.:tak:

Badylinka na pewno musi być takie cv napisane w jezyku angielskim. i na tej samej zasadzie co u nas w Pl. A ty umiesz pisać po angielsku??

Hej Laseczki;-)
Kurczaki tyle stron:szok:
Nie dam rady, net mi za wolno dzisiaj chodzi:-( A to wszystko przez Mezusia bo polowe transferu mi tutaj wykorzystuje...
Ktos mi stresci co dzisiaj slychowac??

Ja wlasnei farbuje wloski i jak juz farbe nalozylam to sobie przypomnialam ze podobno jak jest @ to takich rzeczy sie nie robi...:-(

Witam kochane dziewczynki!

Dostałam pracę!!!!!!!!!

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Cieszę się jak nie wiem co! Dziś była druga rozmowa i dostałam te pracę, zaczynam jutro... Dziękuję wszystkim za kciuki!

Ufff, mam trochę stresa, teraz muszę trochę poczytać o moim nowym miejscu pracy, bo jutro szkolenie z rana. Ale w międzyczasie będę was nadrabiać.
A tak poza tym to chyba mam dziś owulację... Zauważyłam lepki śluz, sądzicie, że to ten owulacyjny? :confused::confused: Czyli działanko wieczorem! :-D:-D:-D

gratulacje!!!
.... opowiadaj co i jak? jak było na rozmowie , jakie stanowisko? .... ja mam jutro dwie rozmowy to tez trzymaj kciuki :)

przepiękne!!!
.... no i już nie musisz mi wysyłać mmsa hihi... a Tom cie nie pogonił z nimi? hihihi

MARYBETH!!!!!!!!!!!!! Gratsy!!!!!!!!! Ja mówiłam że się uda!!

Wisienko - miłego spaceru :)
mama - przepiękne te róże... i widzę że dzieć się załapał na foto ^^
Kinia!!!!! - jak tam? jest @?
u mnie na razie brak......

a teraz uwaga uwagaaaaaaaaa
DZIĘKUJE WSZYSTKIM KTÓRZY DZIELNIE TRZYMALI KCIUKI ZA MOJE SPOTKANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!
w październiku jadę do Irlandii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cieszę się jak małe dziecko i jednocześnie boje się czy wszystko pójdzie tak jak powinno.....

Suuuuuuuper, bardzo się ciesze, że udało ci się to załatwić:)

Badylinka na pewno musi być takie cv napisane w jezyku angielskim. i na tej samej zasadzie co u nas w Pl. A ty umiesz pisać po angielsku??
heheheheh no boska jesteś, ehhehehe ale mnie rozśmieszyłaś:-D:-D:-D:-D:-D:-p

mary-beth
Rewelacyjna wiadomosc z ta praca:-)
GRATULUJE
A cosik wiecej napiszesz co i jak??

Badylinka
Gratuluje pomyslych rozmow i przyszlego wyjazdu, mam nadzieje ze i tam znajdziesz dla nas czas;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry