- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
M
motylek1135
Gość
MAMA pewnie ze bedzie pieknie
-Lorelain-
Fanka BB :)
Hej ! Tylko na sekunde, bo lece do pracy !!!
Zdaaaałam !!!!
Ogromne gratulacje!!!
Wisienko - no właśnie kurka żadnych..... nic mnie nie boli, nie łupie nigdzie..... masakra
jaewa - ale ja się tak właśnie zachowuje nie myślę oni ani trochę, nie biegam sprawdzać do wuca czy już przypełzła...
siedzę sobie i pogwizduje "fiu fiu fiu, nie myślę o Tobie wcale gupia jędzo"
a spotkanie to z koleżanką która na stałe w Irl mieszka ale przyjechała na miesiąc do Pl ^^ no i przy okazji chce zagadnąć czy by była możliwość przenocowania u niej czas jakiś, czas wystarczający na znalezienie pracy i wynajęcie czegoś własnego. Więc od tego spotkania trochę zależy to czy i gdzie polecimy w październiku. Strasznie się spinałam na to spotkanie ale teraz już jest luuuuuuzchociaż jednak odrobinkę stresu jest więc proszę o kciukasy jednak mimo wszystko
Daj znać jak będziesz juz po spotkaniu co tam ustaliłyście
mama - oj oj oj już się tych zdjęć nie mogę doczekać... super pomysł z różami!
Badylinka nie doczytałam kiedy to twoje spotkanie ale trzymam kciuki za wyjazd
Pamiętam jak my się szykowaliśmy i jak odliczałam miesiące, potem tygodnie a potem panikowałam) Teraz fajnie ale wtedy nie było mi do śmiechu...
A ja tak sobie ostatnio myślałam jakby tu fajnie powiedziec rodzince o fasolce jak juz będzie... Poczekamy do ok 10 tyg jak będzie ok to powiemy i wiecie co sobie wymyśliłam?
Że każdemu zrobię karteczkę w stylu "Babciu, dziadku już jestem" i do każdego jakis osobisty liścik... Już sobie nawet treśc powoli wymyślam)
Co myslicie o tym?
Pamiętam jak my się szykowaliśmy i jak odliczałam miesiące, potem tygodnie a potem panikowałam) Teraz fajnie ale wtedy nie było mi do śmiechu...
A ja tak sobie ostatnio myślałam jakby tu fajnie powiedziec rodzince o fasolce jak juz będzie... Poczekamy do ok 10 tyg jak będzie ok to powiemy i wiecie co sobie wymyśliłam?
Że każdemu zrobię karteczkę w stylu "Babciu, dziadku już jestem" i do każdego jakis osobisty liścik... Już sobie nawet treśc powoli wymyślam)
Co myslicie o tym?
M
motylek1135
Gość
MONIA bardzo fajny pomysl
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Któraś reflektuje na kawałek schłodzonego arbuza??? Mmmmmmmmmmmm......niebo w gębie, jak dobrze
Monia, b.fajny pomysł
Monia, b.fajny pomysł
M
motylek1135
Gość
EWELINKO zrobiłas mi smaka;-)
reklama
ewelina28
Dum Spiro Spero...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: