reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
;-)
Ja też się ulatniam,baj!!
miłego dnia!!

Milutkiego :-):-):-)

a co do kuraka i innych mięsiw- ja bardzo często piekę w torebce do pieczenia. Wsypuje przyprawy wkrajam czosnek cebulę i co am chcę. zamykam woreczek do piekarnika- mięsko pyszne, bez tłuszczu, mało zmywania(!) bo się nie przypala blacha. a na 10mminut przed końcem pieczenia otwieram woreczek i się skórka przypieka ładnie, no i chyba krócej się piecze.

Ja w torebkach piekę schabik, genialny sposób na szybkie pieczenie i zero paprania sie w tłuszczu :-D:-D:-D:tak:

bylam w aptece i test ciazowy kupilam za ok. 20zl.. moze byc. chociaz tez wydaje mi sie drogi.. hmm..
to ja Was opuszczam i uciekam do raportow....

Teścik faktycznie drogi :szok: ja zawsze kupuję po 13 zł (zawsze...hmmm...) ;-)
Miłego...yyyy.... "raportowania" :-D:-D;-)

reklama
Badylinko-nie robiłam nowego. Odbieram wyniki z zeszłego czwartku-nie miałam kiedy po nie pojechać-oprócz betki-tokso, cytomegalia, zółtaczka i jakieś inne

Uciekam na razie, może później się jeszcze odezwę, a jakbym nie dała rady to miłego popołudnia wszytskim życzę!!!

Teścik faktycznie drogi :szok: ja zawsze kupuję po 13 zł (zawsze...hmmm...) ;-)

oj wlasnie tani... tutaj nie moge kupic juz tanszego.. ostatnio kupilam za ponad 30zl :(
wiec.. musze oszczedzac i cwiczyc cierpliwosc :D

raportuje raportuje :D i juz padam na twarz... a na polu (dworze) taki straszny upal.... ech.. a tu w pracy trzeba siedziec....

Mnie też zbiera na nerwy, jak pomyślę, że w taką pogodę muszę iść do pracy... I to na popołudnie... Wy chociaż coś porobicie po powrocie, a ja ani kawy i ciacha w ogródku, ani nic innego... :dry:

Witam się bardzo serdecznie:))))
Kurcze wkońcu mam czas!
Ale albo mogę was przeczytać albo popisać - taki nawał zajęć w pracy:((( Wybrałam popisanie:) Mam nadzieję że uda mi się byc na bieżąco:)

Coś nowego od wczoraj bo widzę że naskrobałyście z 70 stron!!

Uffff....skończyłam prackę, o 15 zawieźć papiery staremu do "klepnięcia" :-D i z głowy. Teraz można wstawić obiadek, sprzątnąć, wstawić ciacho do piekarnika, poprasować i kawkę wypić :zawstydzona/y:

Dogoniłam was i zapomniałam co miałam komu napisać.:eek: A ja w pracy dzisiaj tylko godzinke byłam:-). Właścicielka robi przemeblowanie i pozwalniała nas do domu. Potem do fryzjera. Przyznam, ze dziwnie sie czuje w nowej fryzurce. Moze sie przyzwyczaje.:tak: Na działke zdążyłam zajechać, piękna pogoda dziś, troche sie poopalałam. Noi tak jestem tu. Właśnie zrobiłam sobie bigosik, bo mnie straszna ochota naszła.

JESTEM- kupilam 3 róże-2 będą zwisaly a 1 rasnie normalnie w gore-wszystkie sa 1,20 wyskie-kolor różowy bo 2 krzewy krzywuzki przed domem mam różowej;-)bedzie pieknie i mam nadzieje,ze mnie Tom nie pogoni:sorry::sorry:
MAGGY- oczywiście jak juz wkopie to [FONT=&quot]
c014.gif
[/FONT] Tom mi fotki wstawi
jak Go ladnie poprosze [FONT=&quot]
c018.gif

kurczaczek sie udal super;-)
[/FONT]

reklama
ja jak nie dostane @ to w sobote sobie test kupie i w poniedziałek zatestuje ale chyba dzisiaj jednak dostane bo już mnie brzucho pobolewa...
oby sie nie pojawiła! &&&
u mnie też jeszcze cisza ale rano mnie brzuch pobolewał tak mocno że już myślałam o @.

Pozdrawiam was
miłego dnia!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry