reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
maggy no zmieniły mi się smaki to może ciebie będzie brało na ostre.:-)
mama u mnie tez pościel trzeba zmienić. Kurcze a jestem taka słaba, ze masakra. Byłam teraz pod domem zanieść faktury kumplowi z pracy i powiem wam , ze ledwo się wczołgałam na to 3 piętro.
Róże uwielbiam, będzie pieknie wyglądało.:tak:
Agatek oby oby &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)
agnieszka witam fajny awatarek

reklama
Sorbuś-nie wiem kochana. :-(Przez telefon podali mi tylko że poniżej 5. Dziś idę odebrać. Mam cichutką nadzieję że było np koło3-choć te powyżej 5 to bobas. Chyba że na początku może być taka niższa a potem rośnie?? Jak to jest na poczatku ciąży?

SORBUS- jak bedzie fasolka to bedzie laba:tak:
WISIEŃKA- jak pieczesz kurczaka w piekarniku to na ile stopni nastawiasz i na jak dlugo-wlasnie bede wstawiala udziec z kurczaka i nie wiem czy pol godzinki starczy w 150 stpniach [FONT=&quot]
c024.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c024.gif

wlasnie wstawilam na kawe-odpoczynek sie nalezy-Badylinka ,pprosze 2 mufinki-musze dopnieść poziom cukru[/FONT] [FONT=&quot]
c008.gif
[/FONT]

Agnieszko-ale śliczny Pszczółek :-)

Co do tych norm-Badylinko-dzięki-też o 5 piszą. Tylko że przy moich cyklach-to byłam 3tyg po @ a ile po owulacji-to czort wie :eek:

heloł kobitki
Ja dzisiaj na chwilę, bo korzystam z kompa mojej mamy, dopóki jej nie ma. Jak zniknę t znaczy że prszyła :-)
mama jak tam remont, skończony. Ja kurczaka robię w 180st i przyjmuje że na każde kilo kuraka godzina pieczenia.
Ja dzisiaj za niańkę robię-ale psią:-D Bo psina rodziców ma po operacji szwy i założony kołnierz, a ta franca i tak sięga do rany. trzeba ją pilnowac żeby sobie krzywdy nie zrobiła.

p.s. piszę na nie swojej klawiaturze to robię mnóstwo błędów- wybaczcie:-D

agnieszka
ja też się dołączam do ochów i achów co do avatarka. Na prawdę superaśne zdjęcie.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry