reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dobrej nocki dziewczyny i ja sie kłade...
BUNIA pamietaj trzymam jutro za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i czekam na dobre wieści od rana :)

reklama
BADYLINKO tak:tak: dziekuje ze pytasz.

SERGEEVNA ale masz na różen zmiany czy tylko na popołudnie?

SERGEEVNA jeszcze nie, ale wlasnie ide. Będę jutro wieczorkiem, bo musze sie do tego gina umówić. Dobrej nocy.

Trzymam &&&&&&&&&&&&&& za Bunie! Rano daj znać.

Witam sie wtorkowo :-) U mnie nic nowego ale z gardlem juz lepiej.
Pozdrawiam serdecznie wszystkie zafasolkowane i te ktore beda w najblizszej przyszlosci ;-)
Bunia trzymam za Ciebie kciuki!!!! Napisz co Ci tam wyszlo jak juz wstaniesz :tak:
Klaudia00 widze ze Ty masz podobna sytuacje jak ja bo moj tez czesto jest na wyjazdach a ja poki nie pracuje probuje jakos zabic czas. Teraz wyjezdza w niedziele na 5 dni:-(
Kochane wklejam pare fotek z Nowej Zelandii. Tam kiedys mieszkalismy przez dlugi czas. Wszystkie sa autorstwa mojego przyszego malza :-) moze umila Wam troche poranek:-) :)
Mama napisalas zeby wklejac to wklejam :-D
Zycze Wam wszystkim pieknego dnia, ja wlasnie wstalam i jem sniadanko ;-) Do potem ;-)
1zq8sat.jpg

2pq767a.jpg

33nbuop.jpg

rmpo2b.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
piękne zdjęcia.... jak z pocztówek :)
to drugie jest tak magiczne, ta woda ma taki kolor...wygląda jakby te góry były przyklejone :D

dobrej nocy życzę i jeszcze raz kciuki dla buni mojej kochanej &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

dobranoc wszystkim!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry