reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
piękne zdjęcia.... jak z pocztówek :)
to drugie jest tak magiczne, ta woda ma taki kolor...wygląda jakby te góry były przyklejone :D

dobrej nocy życzę i jeszcze raz kciuki dla buni mojej kochanej &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

dobranoc wszystkim!

Badylinka slodkich snow, ciesze sie ze Ci sie podobaja :-)
Woda ma taki kolor bo splywa z lodowcow dlatego jest taka czysta:-). Jak pokazalam ta fotke mojej rodzinie pierwszy raz mysleli ze to fotomontaz :-D, do rana i spij slodko papa

Widac ze wszyscy juz spia ...Trudno ide gotowac obiadek ;-)Popisze z Wami jak wstaniecie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
i co? wiadomo co z bunia?

JAEWA zdjecia przepiekne:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzień dobry.

nie testowałam. po prostu już się obudziłam z @. nie daję już rady. chciałabym się gdzieś zamknąć i nie wychodzić. nie chcę się widzieć z ludźmi, rozmawiać, nic nie chcę.

dziękuję za kciuki i pamięć o mnie. niestety jestem skazana na porażki. nigdy mi się nie uda.

nie mam siły więcej pisać. sorki...

BUNIA strasznie mi przykro:-( Zrob sobie przerwe jak potrzebujesz, ale nie poddawaj się. :no:

A ja spadam do pracy, papa.

Dzień Dobry Kobiałeczki...
Wpadłam tylko pożyczyć Wam miłego dnia...

U mnie dziś ciąg dalszy załamki...do tego doszły nerwy, bo właśnie dostałam @, a to jest 19 d.c. !!! Więc najprawdopodobniej wszystko mi się rozwaliło...po prostu czarne chmury nade mną wiszą...ech..

Buziaki dla każdej z Was :***

Bunia, przytulam kochana, strasznie mi przykro, ale kochana pomyśl w ten sposób, znów czekają Cię cudowne...przemiłe...najwspanialsze na świecie... przytulanki !!!! Może to jeszcze nie Twój czas...ale pamiętaj po złych chwilach, zawsze przychodzą te dobre i tego z całego serducha Ci życzę :***
Będzie dobrze...

Ostatnia edycja:
motylek nie mogę zrobić przerwy. przede mną jeszcze jeden cykl z clo- ostatni. ale na niego już się nie nastawiam i nie mam żadnych nadzieji. po prostu nie jest mi to dane.

dzięki wam za wszystko. dzisiaj odpadam. to nie na moje siły- 15 niepowodzenie.

motylek nie mogę zrobić przerwy. przede mną jeszcze jeden cykl z clo- ostatni. ale na niego już się nie nastawiam i nie mam żadnych nadzieji. po prostu nie jest mi to dane.

dzięki wam za wszystko. dzisiaj odpadam. to nie na moje siły- 15 niepowodzenie.

Nie licz swoich niepowodzeń, tylko licz swoje powodzenia...o złych rzeczach trzeba zapomnieć, a wspominać same dobre i przyjemne rzeczy...
U Ciebie to 15 niepowodzenie...Kochana takim tokiem to ja już powinnam korzonki gryźć!!! My walczymy od 2006r.!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Więc nawet nie liczę, które to niepowodzenie. Tak nie można...liczeniem tylko dodatkowo sprawiasz sobie ból. Wiem, że dziś żadne słowa nie są dla Ciebie pociechą, ale uwierz w swoją siłę, zaufaj iskierce nadziei, weź się w garść i powiedz sobie "jestem wielka, podołam temu wszystkiemu, dam radę, będę mamą", bo są w życiu rzeczy, o które warto walczyć do samego końca...
Trzymaj się dzielnie!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry