reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
motylek - jak widać na moim suwaczku to już 15 cykl starań
monia nie słyszałam o czymś takim jak "odbicie po clo". w sumie to odbija mi się po gazowanym

ech dziewczyny co ja bym bez was zrobiła? dziękuję wam za wszystko. lecę się zdrzemnąć, bo źle się czuję. a jak się kimnę to i czas szybciej zleci i nie będę siedzieć jak na szpilkach i się zastanawiać czy to @ czy nie. muszę się zebrać do kupy i dać radę. wkońcu teraz już nic nie zmienię. widocznie dla mnie inny los pisany... muszę się z tym pogodzić, bo się nerwowo wykończę.

(teraz taka mądra się zrobiłam, a za chwilę pewnie i tak będę ryczeć...)

BUNIA to rzeczywiście dużo. Zrób sobie przerwe jak masz taka potrzebe:tak: Dla ciebie pisany jest los mamuśki. Mówie ci to! Tylko na niektóre rzeczy trzeba poczekać.:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agnieszka.kk- w takim razie rzucaj:-D:-D

Ewcia łap :-D:-D
ChomikImage.aspx

Heja. ja po pracy,moj w pracy,zjem pierozki i wytestuje scierke do okien z mikrofibry i ladnie umyje. nie grzeje slonko wiec umyje spokojnie. pozniej nastawie brokuly na salatke i zrobie pycha salateczke. w lodowce mam kogel mogel od Misia mego i mila karteczke od niego. ach. wpadne pozniej jak ogarne wszystko

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry