reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewelina nie znam Twojej historii ale wiesz zawsze po chwilach zwątpienia przychodzą te lepsze, gdy ma się więcej siły do walki. Jeśli masz ochotę to popłacz posmuc się, ponarzekaj. A zobaczysz że potem przyjdzie dzień gdy będziesz chciala dalej walczyć!
Może dobrze by Wam zrobiło pogadanie z kimś? W sensie na terapii dla małżeństw starających się?? My wlaśnie taka odkrylismy i mężus zadecydował że się zapisujemy. Może będzie ąłtwiej sobie radzić...

Wiem kochana...dotychczas sobie radziłam. Ja tak reaguje zawsze po wizycie, tak już mam...dam sobie radę...wypłaczę się i przejdzie. Szkoda tylko talerza, bo zastosowałam metodę chińską odstres.:zawstydzona/y:

Marylko- to dobrze, że nie jestem jedyna :) dobrze, że K. robi dzisiaj obiadek :))

Ewelina28- a propo HSG, to mam znajomą, która miesiąc po badaniu zaszła w ciążę, a żołnierzykami się nie martw, skoro wcześniej były dobre, to znów muszą BYĆ!!! :)) i zobaczysz, że Wam po badaniu także się uda &&&&

Drożność będę miała spr. do ewentualnej inseminacji, bo plemniczki nieruchawe cosik :zawstydzona/y:a to że parametry tak skaczą to sama pani dr była zaskoczona...zobaczymy co z tego wszystkiego wyjdzie...

DZIEWCZYNY, DZIĘKUJĘ !!!!!!!!!!!!

Qrde...teraz mi głupio, to ja się kiedyś zadeklarowałam, że będę stawiała do pionu wątpiące, a tu proszę...sama się mażę jak dzieciak....ech....już się ogarniam...

reklama
Bunia podobno jak mokro to dzidzia:) Mam nadzieję ze Ci się udalo!! Ale wiem też że najgorsza jest ta głupia niepewnośc:(( Kiedy masz termin@?

ja też mam ogromną nadzieję, ale tak bardzo boję się kolejnego rozczarowania jutro mam testować. o ile @ faktycznie nie przyjdzie

bunia, rozumiem ciebie. Jak byłam w ciąży z Karolem, to pierwszy test miałam negatywny. Później latałam co chwilkę do kibelka, bo podobnie jak ty miałam mokro i pobolewał mnie brzuch jak na @, a jej nie było. Po dwóch dniach powtórzyłam test i dziś mam 1,4 rocznego Karola. Mam nadzieję, że te twoje objawy, czyli: ból jak na @ i dużo wydzieliny oznaczają fasolkę. Zaciskamy kciuki, oby to tylko @ nie była.

jeszcze testu nie robiłam- czekam do jutra. no, żeby tylko to faktycznie @ nie była...

i jak tu się nie nakręcać i nie myśleć? do jutra już niedużo zostało, ale tak strasznie się boję, że faktycznie to @ się zbliża. nie wiem czy dalej dam radę walczyć o dziecko, jeśli znowu się nie udało. pewnie ten ostatni cykl z clo i tyle. będę musiała odpocząć. to nie na moje siły.

AGNIESZKO klify przecudownosciowe:-) Szkoda ze w pl takich nie ma. Masz talent dziewczyno:tak:

IWONKO papa :)

BUNIA a który to cykl?

Zapmarta, Iwonka- Pa Kobietki

Agnieszka.kk- ja też dzisiaj schabik, ale bez kalafiorku:))

Monisia2506- jest za co dziękować, i jak dla mnie to bardzo dużo :)

Ewelina28- jesteśmy od tego aby "wysłuchać" marudzenia i czasami to my możemy sprowadzić do pionu ;) zobaczysz, że inseminacji nie będzie trzeba :))

Ostatnia edycja:
bunia ja też mam duże upławy także jestem coraz lepszej myśli kochana - czuję ze to to :tak:

idę nadrobić coście naskrobały :-D

dziewczyny zapraszam na naleśniki!!!!! Ja zjadłam 2 z dżemem dyniowo - pomarańczowym i 1 z Nutellą:-D;-)mmmmmmmmmmnnnnnnnnniiiiiiiiaaaaaaaaaaammmmmmmmm!!

to ja poproszę!!!
u mnie dzisiaj młode ziemniaczki i kalafior a dla chętnych jajko i maślanka :)

ewelina - trzymam kciuki żeby było dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ehhh dupa. Siedzę i czekam aż się zjawi @...
pogoda się wreszcie unormowała - jest cudowne 17st :D

buńku.... jeszcze tylko kilkanaście godzin!!! spokojnie

Kalafiorek....mmmmm z masełkiem i bułeczką....mmmmm ;)
Ja robię kalafior smażony na prawdziwym maśle z bułką tartą i jest pyyyyszznyyyy:)
AGNIESZKO klify przecudownosciowe:-) Szkoda ze w pl takich nie ma. Masz talent dziewczyno:tak:
A dziękować :zawstydzona/y:
Agnieszka.kk- ja też dzisiaj schabik, ale bez kalafiorku:))
Ewcia jak chcesz to za chwilę rzucę kalafiorem i doleci do Ciebie bo mam dwa w lodowce a Ty wrzucisz go do gara i będziesz miała schabika z kalafiorem :-D:-D

Bunia a słyszałaś coś takiego jak efekt odbicia po clo??? Mi się ostatnio obilo o oczy w jakimś artykule. Że pomimo że przestajesz brać clo, to jeszcze przez ok 3 miesiące ono może podzialać...
Ale oczywiście mam nadzieję że wkońcu się udalo!!

reklama
U mnie przestało chwilowo padać, Zuzu się obudziła więc tym razem na prawdę zmykam na ten spacerek :tak:

papap ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry