reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Marylko- to dobrze, że nie jestem jedyna :) dobrze, że K. robi dzisiaj obiadek :))

Ewelina28- a propo HSG, to mam znajomą, która miesiąc po badaniu zaszła w ciążę, a żołnierzykami się nie martw, skoro wcześniej były dobre, to znów muszą BYĆ!!! :)) i zobaczysz, że Wam po badaniu także się uda &&&&

reklama
Marylko no co Ty na co mam się obrazić u mnie też tak się mówi ja myślałam że zawaliłam tą rozmowę bo zazwyczaj wszystkie zawalam ze zdenerwowania :-( a tu dzwonią i takie informację jest jeden minus pewnie urlopu nie będę mieć :-(
bunia już nie moge się doczekać Twojego testu coś mi to wygląda na fasolkę

Bunia, &&& żeby @ nie przyszła !!!
a co do lutki, to ja bym skonsultowała z innym ginem, choćby telefonicznie :tak:

buniu spokojnie jutro testujesz mam nadzieję że ujrzysz swoje upragnione dwie kreseczki:)
A jak test wyjdzie negatywny i @ nie będzie to powtórzysz test i wtedy wszystkiego się dowiemy:)
3maj się i nie stresuj a jutro rano czekam na super wiadomości:))

ale robicie smaka. Ja mam dziś makaron z truskawkami i śmietaną.

ewcia, ja też znam takie przypadki.

kończę na dziś i wracam do moich chłopaków, bo sami się dziś żądzą. Wlecę wieczorkiem jak Karollo pójdzie spać.
papa

dziewczynki idę się ubrać i naszykować do pracy bo przyznam się wam że odkąd wróciłam rano taka mokra to chodzę teraz w koszulce nocnej :-p

miłego popołudnia

buniu spokojnie jutro testujesz mam nadzieję że ujrzysz swoje upragnione dwie kreseczki:)
A jak test wyjdzie negatywny i @ nie będzie to powtórzysz test i wtedy wszystkiego się dowiemy:)
3maj się i nie stresuj a jutro rano czekam na super wiadomości:))

AGNIESZKO wszystkie czekamy na wspaniałe wiadomości:tak:
A więc BUNIU jutro z rana napisz co i jak. Trzymamy &&&&&.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry