M
motylek1135
Gość
EWELINKO papa;-)
IWONKO no nie można
EWCIA witaj
IWONKO no nie można
EWCIA witaj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
biedactwo nie wiem co Ci poradzić więc tylko mocno tulamDziewczynki, dziękuję...nie tracę nadziei, po prostu zaczyna dochodzić do mnie trzeźwe ocenianie sytuacji w jakiej jestem...
Bo to nie chodzi tylko o moje lipcowe badanie...znów są problemy z "żołnierzami" P...tym bardziej gin była zaskoczona, bo poprzednim razem nasionko wyszło znakomicie, a teraz znowu porażka...mam mętlik w głowie...
no już sie bałam że dla mnie nie starczy a ja łasuch jestemmmmm naleśnikiiiiiiii
Ja mogę częstować zapiekanką, właśnie wyłączyłam piekarnik, mniam, męża zaraz wołam na obiadek, ale jest tyle że dla Was też wystarczy;-)