reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziewczynki, dziękuję...nie tracę nadziei, po prostu zaczyna dochodzić do mnie trzeźwe ocenianie sytuacji w jakiej jestem...
Bo to nie chodzi tylko o moje lipcowe badanie...znów są problemy z "żołnierzami" P...tym bardziej gin była zaskoczona, bo poprzednim razem nasionko wyszło znakomicie, a teraz znowu porażka...mam mętlik w głowie...
biedactwo nie wiem co Ci poradzić więc tylko mocno tulam

mmmm naleśnikiiiiiiii:oo2::-D:tak:

Ja mogę częstować zapiekanką, właśnie wyłączyłam piekarnik, mniam, męża zaraz wołam na obiadek, ale jest tyle że dla Was też wystarczy;-)
no już sie bałam że dla mnie nie starczy a ja łasuch jestem :)

monisia no i zamawiam naleśnika z nutellą :)

Iwonka widzisz co nam dziewczyny robią ?? normalnie nas terroryzują tym jedzonkiem :) a dhl jak zwykle nie może dojechac :):):)

ewcia mam to samo :)

ewelinka, z tego co wiem, to badanie drożności jajowodów, właśnie może pomóc zajść w ciążę. Nie trać nadziei. Będziesz mamą !!!!!

motylek, myślałam, że teraz masz blond.

hej
znowu wpadam biadolić
od wczoraj mnie już brzucho boli prawie jak na @. a jej dalej nie ma. nigdy tak nie miałam, że brzuch boli zanim jeszcze @ się pojawiła- trochę jelita szalały, a brzuch bolał jak przyszła @ (tak w 2 dzień). co chwilę biegam do łaziennki i sprawdzam, czy jej nie ma, bo cały czas mam wrażenie, że mokro mam i coś leci. jestem już na maksa zdezorientowana, bo jest inaczej, a jednocześnie boję się że coś nie tak
no i mam pytanie do was- jeśli by się faktycznie udało (choć coraz bardziej wątpię) to brać lutkę, czy czekać na wizytę u ginki i na jej decyzję? dodam, że na pewno będę u niej dopiero w lipcu, bo teraz ma urlop.

dziewczynki, sorki że ja tak dzisiaj tylko biadolę i tylko o sobie, ale mam tak trudny dzień... wybaczcie mi...

Iwonka alesz prosze :) boś ty zdolna bestyjka (tylko sie nie obrażaj mój k tak do mnie mowi jak chce mnie pochwalić :) )
no a ja sie przyznam że wcześniej jak ludzi nie było wyskoczylam po kebaba i już dawno śladu po nim nie ma :(

bunia, rozumiem ciebie. Jak byłam w ciąży z Karolem, to pierwszy test miałam negatywny. Później latałam co chwilkę do kibelka, bo podobnie jak ty miałam mokro i pobolewał mnie brzuch jak na @, a jej nie było. Po dwóch dniach powtórzyłam test i dziś mam 1,4 rocznego Karola. Mam nadzieję, że te twoje objawy, czyli: ból jak na @ i dużo wydzieliny oznaczają fasolkę. Zaciskamy kciuki, oby to tylko @ nie była.

reklama
Agnieszka klify przepiekne!!!

Dziewczynki ale kusicie jedzonkiem:)) A ja w pracy buuuu.... Ale w domciu resztki spagetti wczorajszego i łazanki:))

Ewelina nie znam Twojej historii ale wiesz zawsze po chwilach zwątpienia przychodzą te lepsze, gdy ma się więcej siły do walki. Jeśli masz ochotę to popłacz posmuc się, ponarzekaj. A zobaczysz że potem przyjdzie dzień gdy będziesz chciala dalej walczyć!
Może dobrze by Wam zrobiło pogadanie z kimś? W sensie na terapii dla małżeństw starających się?? My wlaśnie taka odkrylismy i mężus zadecydował że się zapisujemy. Może będzie łatwiej sobie radzić...

Bunia podobno jak mokro to dzidzia:) Mam nadzieję ze Ci się udalo!! Ale wiem też że najgorsza jest ta głupia niepewnośc:(( Kiedy masz termin@?

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry