reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ZAPMARTA ale przecież ja mam brązowe włosy:confused:

JOL nowa huta. Żadnego właśnie jeszcze nie. A ty skad jestes?

reklama
Obiecałam, że po wizycie napiszę, więc...
Jestem już po wizycie. I oczywiście...tradycyjnie, jak to po wizycie załamka...ale co ja Wam będę smucić, muszę sama to wszystko strawić. Jedyna bardzo dobra wiadomość, że z Testu UroGin wszystko wyszło czyściutko. W lipcu będę miała badanie drożności jajowodów...siedzę i ryczę...ech..zawsze tak mam...

Obiecałam, że po wizycie napiszę, więc...
Jestem już po wizycie. I oczywiście...tradycyjnie, jak to po wizycie załamka...ale co ja Wam będę smucić, muszę sama to wszystko strawić. Jedyna bardzo dobra wiadomość, że z Testu UroGin wszystko wyszło czyściutko. W lipcu będę miała badanie drożności jajowodów...siedzę i ryczę...ech..zawsze tak mam...
badanie to jeszcze nic złego może wcale nie będzie tak źle ?? głowa do gury i tulam

EWELINKO a co się stalo?

A kochana....szkoda gadać...nie ogarniam już tego wszystkiego...za dużo tych wszystkich badań...przepraw po lekarzach...mam dosyć...serdecznie dosyć, całej tej walki przez tyle lat...nie mówię, że straciłam wiarę, ale chyba się poddam...zobaczymy, co mi badanie drożnośsi jajowodów wniesie...

MARYLKA, dziękuję...ale już sama nie wiem...chyba trzeba realnie spojrzeć na moją sytuację...czas podjąć kroki adopcyjne, coś mi sie wydaje...

A kochana....szkoda gadać...nie ogarniam już tego wszystkiego...za dużo tych wszystkich badań...przepraw po lekarzach...mam dosyć...serdecznie dosyć, całej tej walki przez tyle lat...nie mówię, że straciłam wiarę, ale chyba się poddam...zobaczymy, co mi badanie drożnośsi jajowodów wniesie...

ewelinko tulam Cię mocno i proszę nie trać nadziei:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry