reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziękuje wszystkim za życzenia:-):-)

ZAPMARTA spieszyłam się do pracy i nie miałam czasu wam wszystkiego opisać.

Nie wstawię narazie fotki, bo (jak wczesniej pisałam) nie mam kabelka od aparatu.

Z mojego planu nici. Tak się cieszyłam, że jak tylko zobaczyłam II kreseczki na teście to za telefor i do Artka. :-D A buciki mu dam jak przyjdzie.
Na stronie 2197 zrobiłam ci ładny rysuneczek, mam nadzieje, że ci się spodoba :-)

reklama
witam w ten pochmurny deszczowy dzień rano byłam w pracy i u dziadka jak wróciłam cała mokra byłam i się położyłam i zasnełam hihihi dopiero wstałam
co tam słychać w szerokim świecie??

motylku gratuluję :-)

Maryla, widzę, że masz nowy suwaczek. Mam nadzieję, że czwóreczka będzie dla ciebie szczęśliwa !!! Oszczędzaj żołnierzyki;-):-) niech się hodują.

mama, no no, ale cie wzięło z tym malowaniem. Ale takie odświeżanie jest potrzebne. Nas też czeka malowanie sypialni, ale to bliżej jesieni, jak naprawią dach. Mam zaciek na suficie i dopóki nie naprawią, nie ma co malować.
ZAPMARTA- no wzielo mnie na malowanie-musialam troche za walkiem "zatesknic"
bo po salnie i kuchni mialam dość ,ale juz ochota wrocila i daje czadu:tak:

Mama - Dzięki za &&&& i mam nadzieję, że będzie tak,jak mówisz i te 2 tyg zlecą :-)Najbardziej dziwi mnie to, że nigdy nie miałam tak wypchniętego brzucha, jakbym się kapusty nażarła:-D a ja prawie nic nie jem ostatnio - tym bardziej kapuchy;-)

MONISIA- nie wiem czemu tak masz z brzuchem ,ale najlepiej nie szukac objawow tylk w miare cierpliwie czekac

LOR- jak tam Mati-oddal co trzeba do nocnika???;-)

BUNIA- super ,ze robisz cs na pprawe nastroju

MARYLKA- no to bedziemy testowaly po sobie;-)

lece malowac bo juz biala wyschla:tak:

Buniu 3maj się!!!! Do jutra już niedługo;-) my wszystkie trzymamy &&&&&& za II kreseczki:-)
Mama - czekać to muszę, ale z tą cierpliwością trudniej;-)

Ostatnia edycja:
LORELAIN pewnie, że mi się podoba. dZIĘKUJE!!:-) Jeszcze to do mnie nie dotarło.

A co u was?

Dzięki dziewczyny, trzymajcie kciukasy :laugh2: Jestem mocno podekscytowana... :tak: Chociaż też mam wątpliwości, bo ostatnio coś kruchawo u nas było z finansami i nawet nie wiem, za co on miałby pierścionek kupić?... :sorry: A że oboje mamy dostępy do swoich kont, to pewnie bym zauważyła jakieś "dodatkowe wydatki"... Chociaż, kto wie?... Może jeszcze nie teraz w lipcu na rocznicę, ale ogólnie planuje "to" na ten rok jeszcze?... :laugh2:

Motylku, jak byś chciała się pochwalić teścikiem, to może wyślij MMS-a do którejś z dziewczyn to wstawi fotkę na wątku! :tak: :laugh2:

mama no mało tego że będziemy testować jedna po drugiej to i rodzić też tak będzieby bo przecież obie zamówiłyśmy u bociana 2 krechy :)

Sergenevna :) dobre :):):):):):):);-) no i mam nadzieje że Grześ Cie miło zaskoczy

ale jestem dziś zamulona tak jakbym sie obudzić nie mogła masakra jakaś

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry