reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama - smacznego, ale mnie ochota na lody naszła! :-):-)

Motylek - kciuki za teścik trzymam!
Bunia - też testujesz? Również kciuki!
Dziewczyny, moje złotko zaraz dosłownie wparuje do domu, tak się za nim stęskniłam, że chyba się nie odkleję... :-D:-D:-D

Życzę Wam wszystkim miłego wieczoru, a starającym się - owocnej nocki! ;-);-)
Do jutra, kochane! Strasznie miło Was poczytać i popisać z Wami! :-)

reklama
SOL- hejka śpiochu;-)
Hehe - zobaczymy za pare tygodni kto będzie śpiochem :-p

Sol to sobie pospałaś. Czyli wieczorek survival z Karolą:-D
Wisieńko - ty też niedługo zaczniesz sypiać w dzień :-p W sumie to ja odkąd się Karola urodziła to z nią w dzień śpię jak mogę :-p Taki nawyk mi został nie wiem czemu - jak ją usypiam to czasami ten kaloryferek tak rozleniwia że człowiek nawet nie wie kiedy zasypia :-p A zabrałam ją na spacer z moją mamą i jakoś poszło, wykąpałyśmy ją bo ja niestety muszę mieć pomoc w jej kąpieli bo już dla mnie za ciężka do wyjmowania a ciągle mnie nękają skurcze :-( A teraz siedzi i ogląda baje więc mam spokój :-p

sol a Ty jak tam się czujesz?? widzę że senność bierze górę
E.. ja od porodu śpię w dzień z Karolą jak jestem zmęczona :-p

SOL mi Pati zasnęła o 18 i obudziła się pół godziny temu:eek: Teraz się kąpie a ja się zastanawiam o której raczy iść spać:dry:
Moje kondolencje :no: Życzę wytrwałości bo moja właśnie się wtrynia na kolana że chce lulu :-D

A ja wyciągnęłam moją mamę po 19 na spacer i połaziłyśmy trochę z Karolą :tak: a potem babcia zabrała się za sprzątanie z Karolą a ja sobie zjadłam :-p Potem wykąpałyśmy Karolę, babcia się z małą pobawiła a ja miałam chwilę spokoju. Moja matka jak nie gada od rzeczy to jest nawet spoko :-p Dzisiaj pierwszy raz nie miałam nic przeciwko jej sprzątaniu w moim domu - chyba już mi ciąża i skurcze zaczynają dawać po dupie bo coś za bardzo zgodna się robię :-p

Pchły na noc dziewczęta :-)

Ja sie wykapałam i pomalowałam paznokietki u stópek a co niech mam ładne:-p
aguś tez właśnie zastanawiałam się co z mamą . Ja tez ide po loda jak nie wróce za 10 minut to znaczy, ze atak lodówek się zaczął :-D
Sol szczypawki. I ja tez z Mackiem spałam a jak on nie chciał to mi brakowało tego snu:-D

reklama
jestem Ala wreszcie zasnęła a musiałam tak koło niej leżeć 45 minut:szok: no a głoda już miałam więc i niecierpliwiłam sie bardzo, ale mąz sie zjawił i mi kanapkę z ciemnego chlebka z kiełbaską pomidorkiem i cebulką zrobił i herbate z mlekiem i teraz zajadam... gloda dziś mam jakiegoś, że niczym najeść sie nie moge :szok: z Alą w ciązy nidy mnie głody nie łapały :szok: co to sie porobiło???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry