reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wisieńka - wszystko będzie ok na wizycie i na rozmowie :-D Trzymam kciuki :tak: :-D

Witam się z przybyłymi :-D

A my o 10 wybyłyśmy do mojej babci i zostałyśmy u niej na obiadek :tak: Dawno nie widziałam babci tak szczęśliwej :-D Karola jest jej oczkiem w głowie :-D A jak wciągnęła gołąbka babcinej roboty to babcia się rozpłynęła :-D A potem powrót na piechotkę doprowadził do tego że przespała mi trzy godziny :szok: a ja z nią 2/3 tego czasu :-p Wstała o 18 - nie wiem jak ją uśpię wieczorem :-(

reklama
hej moje buziaki

lori,maranka ależ macie słodkie dzieciaczki!!! zjadłabym takie słodziaki

ja jakoś tak od południa strasznie małpowo się czuję brzuch raz boli jak na @, raz jajniki kłują. nie wiem co się dzieje- ciągle do wc biegam i sprawdzam czy @ już nie przyszła, bo jakieś mam wrażenie, że ze mnie leci (sorki za dosłowność). pozatym chce mi się spać, na żołądku mi jakoś ciężko i ślinię się ciągle baaaaardzo nie chcę żeby @ przylazła, ale jakoś tak się dziwnie czuję. za szybko chyba jest, żeby @ miała przyjść- w piątek wzięłam ostatnią lutkę, a @ bym się raczej nie spodziewała prędzej niż gdzieś tak po 4-5 dniach. po dupku przyszła po 4, ale nie bolał mnie brzuch przed ani nic- wcześniej bolał, ciągnął, cycolki bolały, ale po odstawieniu dupka wszystko przeszło, a teraz na odwrót- odstawiłam lutkę i dziwnie się dzieje. mam ogromną nadzieję, że jednak nie na @.

ech- czemu mnie to przeraża, że jednak @ by miała przyjść lada moment? co za paranoja

Agnieszko, wisienko bibinko mamo sol mloda bunia witajcie
u mnie stara bida jak to mówią wczoraj od 8 do 20 byłam na uczelni a dzis od rana u dziadka a potem na spacerku z moim jego bratem i jego dziewczyna i miesięcznym Patrykiem:-)
ogólnie to strasznie zmęczona jestem i cała puchne nie wiem chyba woda mi sie w organizmie zatrzymuję dziś pierścionków nie mogłam zdjąć a paski od sandałków mi się wżynały w stopy :-(

a co u Was???
bibinko dostałaś @
wisienko jak się czujesz
Agnieszko i jak zmieniłaś zdanie i jednak przyjeżdzasz do Polski czy jednak nie

Ostatnia edycja:
hej sol! fajnie,że wizyta się udała,nieźle pospałyście;).Karola będzie teraz brykać do późna

bunia witaj!mam nadzieję,że @ Cię nie nawiedzi!
iwonka nie.dziś 60-ty dzień...
aga to nie wchodzi w grę...

Ostatnia edycja:
bibinko a byłaś z tym problemem u gina?

byłam 2 tyg temu,kazała czekać cierpliwie.teraz w środę dzwoniłam po wyniki cytologii i powiedziałam,że @ nadal nie ma.ciągle każe czekać...ehhhh

zmykam Alę kąpać!MIŁEGO WIECZORKU ŻYCZĘ;)

Ostatnia edycja:
mama, sol, agnieszka witam , fajnie, ze już jesteście:-)
agnieszka jIdę na 8.10 Jak mi da zwolnienie to powiem, ale ja nie wiem czego się spodziewać. Jak mi da zaświadczenie do pracy to tez powiem bo u nas są takie rewelacyjne zebrania od 15 do 19 po pracy bez jedzenia 100km. od domu. Wtedy mamy rózne zwroty i gadzety i dzwiganie jest.:wściekła/y:
Sol to sobie pospałaś. Czyli wieczorek survival z Karolą:-D
mama co tam u ciebie, jak minął dzionek. U nas się ociepliło i było przyjemnie, nie za gorąco. Maciek juz wrócił i jestem spokojniejsza.
bibinko twoja @ to juz jakaś masakra. Jak długo gin ci kazał czekać na tą paskudę:szok:
bunia trzymam kciuki za fasolinkę&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. A slinotok to też objaw ciązy. HMMMMM ja mam przed mdłościami i przed małosolnymi i śledziem w śmietanie, jejejeju:-)
iwonka w tej chwili nie ciekawie po pobudce. Wisniowy mąz zrobił mi jakąś kawę zbożową, oszust(mlodam wiesz którą) i mysli, ze jest przebiegły . Ogólnie jednak nie najgorzej i czasem nie czuję, ze jestem w ciąży. Wieczór nadchodzi więc zaczyna mnie wzdymać i robię się baloniasta:-D

mama cześć siostra:-).nie ma za co dziękować:tak:.jak tam Domi???mam nadzieję,że jutro dostaniesz @,chyba ,że:cool2:...
BIBINKA- no @ ma czas do wtorku bo wtedy bedzie 28 d.cyklu a jak nie przyjdzie to zrobie test,moze jakis zablakany przezyl tyyyyle czasu,ale watpie a najgorsze,ze mam wysypany caly dekold czerwonymi krostkami-pewnie hormny "wychodza":dry::dry: no wlasnie a Ty dostalas @???? A Domi juz si-bierze leki i nie kaszle w nocy,w dzien zadko i na mokro a dzis spal od 20 do 9 rano!!!

SOL- hejka śpiochu;-)

reklama
bibinko Ty masz 60 dzień od zabiegu tak?? więc po zabiegu można nie miesiące 3 miesiące @ tak mi mówili w szpitalu że może do siebie dłużej macica dochodzić
ale zrób test to chociaż bedziesz wiedziec czy ona do siebie jeszcze dochodzi czy moze juz jest fasolka
wisienko to cwaniak jeden :-) ale chce dobrze ;-) wiem która mloda
fajnie że fasolka Ci nie dokucza

sol a Ty jak tam się czujesz?? widzę że senność bierze górę

mamo a może to pierwsza reakcja na słoneczko

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry